Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche podrien ser pares ben aviat

Cristina Pedroche confessa que no està bé: «Això és una mer**»

La 'influencer' vol trencar amb tots els tabús sobre la dona i explica com va viure la seva adolescència amb la menstruació


Cristina Pedroche es caracteritza per voler trencar amb tots els tabús sobre la dona. En aquesta ocasió, la col·laboradora de 'Zapeando' ha estat entrevistada per 'El Mundo' i ha demanat que cadascú vesteixi com vulgui. A més, ha parlat sobre la menstruació i no ha obviat el dur moment anímic que està travessant: «Tot se supera. És una mer**. Estic trista i depressiva perquè això és una mer**, però l'actitud és molt important», ha sentenciat.


Contra els tabús sobre la dona

La col·laboradora d''Atresmedia' és ambaixadora d'una famosa marca de copes menstruals i boles xineses. Fa molts anys que Pedroche reivindica l'ús de la copa menstrual i manifesta que cal parlar sense embuts de la menstruació.

«Quan em baixava la regla a l'institut, una companya em deixava el tàmpax com si fos droga. He estat molt guerrera amb aquest tema i quan m'adonava que jo mateixa estava amagant el tàmpax, al final el portava a la mà perquè ho veiés tothom», ha explicat a 'El Mundo'. En relació amb la copa menstrual, Pedroche ha revelat que ja sap com funciona: «Soc molt bona alumna i molt organitzada, com amb la copa menstrual. Vull que em surti bé. Doncs me la trec i me la fico 100 vegades fins que dic: Ara ho he entès», confessa.

Sobre les boles xineses, la 'influencer' i parella de Dabiz Muñoz, afirma que també les té dominades: «Relacionem les boles xineses amb el porno, però no tenen res a veure. Tinc moltíssima consciència de la meva zona pelviana. Ara estic parlant amb tu i tinc la zona pressionada, i si vull la relaxo», ha explicat Pedroche.

Per altra banda, Pedroche ha manifestat que no canviarà la seva manera de vestir per les crítiques de la gent: «Estimo el meu cos. És el cos que tinc, el que cuido i consenteixo. No m'amago. Em cuido per dins i per fora. Estic millor que mai. Jo em veig divina. He ensenyat cel·lulitis i estries. Ningú m'obliga a posar-me una roba o una altra. Jo decideixo», aclareix a l'entrevista.

Avergonyida de la Pedroche del passat

D'altra banda, Cristina assegura que li diria alguna cosa a la Pedroche del passat: «Sento la tirania de voler ser millor dona cada dia. Si miro enrere i llegeixo entrevistes, penso: Quina nena! M'agradaria retrocedir 11 anys i agafar la Pedroche d'abans i dir-li: Parlem tu i jo. Et llegiràs aquest llibre i no parlis sobre temes que no sàpigues. Ara, si no sé d'alguna cosa, no opino», explica.

Sobre les crítiques, Pedroche desitja que no l'afectin, però no sempre ho aconsegueix: «No soc de pedra. Porto una motxilla plena de crítiques. Algun dia esclataré perquè m'afecta tot, em plantejo que tenen raó i penso coses horribles», afirma.

Finalment, la 'influencer' considera que tornaria a publicar una fotografia com la del temporal Filomena: «Per a mi era una foto artística i punt. Jo no buscava polèmica sobre la dona i l'home. Vaig pensar que seria molt bonic meditar amb la neu. La foto me la vaig fer jo amb un trípode, d'estar per casa», explica.