YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Cristina Pedroche confessa que no està bé: «Això és una mer**»

La 'influencer' vol trencar amb tots els tabús sobre la dona i explica com va viure la seva adolescència amb la menstruació

Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche podrien ser pares ben aviat
Cristina Pedroche explica com es troba anímicament | GTRES


Cristina Pedroche es caracteritza per voler trencar amb tots els tabús sobre la dona. En aquesta ocasió, la col·laboradora de 'Zapeando' ha estat entrevistada per 'El Mundo' i ha demanat que cadascú vesteixi com vulgui. A més, ha parlat sobre la menstruació i no ha obviat el dur moment anímic que està travessant: «Tot se supera. És una mer**. Estic trista i depressiva perquè això és una mer**, però l'actitud és molt important», ha sentenciat.


Contra els tabús sobre la dona

La col·laboradora d''Atresmedia' és ambaixadora d'una famosa marca de copes menstruals i boles xineses. Fa molts anys que Pedroche reivindica l'ús de la copa menstrual i manifesta que cal parlar sense embuts de la menstruació.

«Quan em baixava la regla a l'institut, una companya em deixava el tàmpax com si fos droga. He estat molt guerrera amb aquest tema i quan m'adonava que jo mateixa estava amagant el tàmpax, al final el portava a la mà perquè ho veiés tothom», ha explicat a 'El Mundo'. En relació amb la copa menstrual, Pedroche ha revelat que ja sap com funciona: «Soc molt bona alumna i molt organitzada, com amb la copa menstrual. Vull que em surti bé. Doncs me la trec i me la fico 100 vegades fins que dic: Ara ho he entès», confessa.

Sobre les boles xineses, la 'influencer' i parella de Dabiz Muñoz, afirma que també les té dominades: «Relacionem les boles xineses amb el porno, però no tenen res a veure. Tinc moltíssima consciència de la meva zona pelviana. Ara estic parlant amb tu i tinc la zona pressionada, i si vull la relaxo», ha explicat Pedroche.

Per altra banda, Pedroche ha manifestat que no canviarà la seva manera de vestir per les crítiques de la gent: «Estimo el meu cos. És el cos que tinc, el que cuido i consenteixo. No m'amago. Em cuido per dins i per fora. Estic millor que mai. Jo em veig divina. He ensenyat cel·lulitis i estries. Ningú m'obliga a posar-me una roba o una altra. Jo decideixo», aclareix a l'entrevista.

Avergonyida de la Pedroche del passat

D'altra banda, Cristina assegura que li diria alguna cosa a la Pedroche del passat: «Sento la tirania de voler ser millor dona cada dia. Si miro enrere i llegeixo entrevistes, penso: Quina nena! M'agradaria retrocedir 11 anys i agafar la Pedroche d'abans i dir-li: Parlem tu i jo. Et llegiràs aquest llibre i no parlis sobre temes que no sàpigues. Ara, si no sé d'alguna cosa, no opino», explica.

Sobre les crítiques, Pedroche desitja que no l'afectin, però no sempre ho aconsegueix: «No soc de pedra. Porto una motxilla plena de crítiques. Algun dia esclataré perquè m'afecta tot, em plantejo que tenen raó i penso coses horribles», afirma.

Finalment, la 'influencer' considera que tornaria a publicar una fotografia com la del temporal Filomena: «Per a mi era una foto artística i punt. Jo no buscava polèmica sobre la dona i l'home. Vaig pensar que seria molt bonic meditar amb la neu. La foto me la vaig fer jo amb un trípode, d'estar per casa», explica.


Comentaris

envia el comentari