La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació

Gran esbroncada d'Emma García a un convidat de 'Viva la vida': «Ets un maleducat»

El convidat ha estat criticat per mirar el mòbil durant la seva entrevista i deixar anar una 'bomba' sobre la família Pantoja


Asraf Beno ha estat el convidat estel·lar d'aquest diumenge a 'Viva la Vida' i ha generat una allau de crítiques. El futur marit de Chabelita ha parlat sobre un possible retrobament entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera, el qual ha estat negat per Irene Rosales. A més, Asraf ha hagut de patir una gran esbroncada d'Emma García en ple directe

.

Bronca d'Emma García


Asraf ha afirmat que Isabel Pantoja és bona mare i que sempre han congeniat molt bé. «La meva relació amb Isabel Pantoja ha estat sempre molt bona, fins i tot hem jugat al pòquer», ha confessat. El fet de lloar a Pantoja ha deixat fora de joc a Emma García, que sense pensar-ho dues vegades ha respost contundentment: «A 'La Casa Fuerte' no vas parlar bé d'ella, quina versió hem de creure?».

Amb tot això, la gota que ha fet vessar el got ha arribat quan Asraf ha mirat el seu mòbil en plena entrevista i Emma García li ha preguntat si parlava amb Isa Pantoja. El jove li ha contestat que parlava amb Tom Brusse i la presentadora de 'Viva la vida' li ha respost molt enfadada: «Doncs em sembles un maleducat perquè estem aquí parlant...».

«És que és així...», ha contestat Asraf, confirmant que no parlava amb Chabelita. Llavors, Emma García s'ha enfadat encara més: «Em dones la raó com als babaus o què», ha sentenciat la presentadora. 

'Bomba' d'Asraf Beno sobre la família Pantoja

La 'bomba' de la tarda ha arribat quan Asraf ha donat a entendre que Isabel Pantoja i Kiko Rivera es podrien haver retrobat. El convidat, conscient del seu 'error', ha mirat Irene Rosales i aquesta ha aclarit que el seu marit i la seva sogra no s'han vist.

Irene Rosales ha explicat que Isabel i Kiko van parlar per última vegada el 2 d'agost de 2020, a Cantora, per resoldre el conflicte sobre l'herència de Francisco Rivera 'Paquirri'. Tot i que Irene ha intentat ajudar a Asraf, la seva explicació no ha estat del tot aprovada pels col·laboradors del programa, que pensen que hi ha alguna cosa que no volen explicar.

Han parlat Kiko Rivera i Isabel Pantoja?

Després de la 'bomba' deixada anar sense voler pel futur marit de Chabelita, tots els focus apunten a Kiko Rivera, que sempre ha negat haver-se retrobat amb la seva mare. De fet, Kiko va aparèixer a 'Sábado Deluxe' per parlar amb la seva germana Isa, i durant aquesta intervenció no va fer cap referència a una possible retrobada.