Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid

Polèmica amb Jesulín després de saber-se que la seva mare està ingressada a l'hospital

Carmen Bazán només ha rebut la visita de dos dels seus fills després de ser operada del maluc

Quan encara ressonen els cops de cua de la polèmica carta que María José Campanario va publicar contra Belén Esteban, un nou maldecap s'obre pas en la família Ubrique. Tal com informaven 'Viva la vida', la matriarca del clan, Carmen Bazán, està ingressada a l'hospital després d'haver sigut intervinguda del maluc.

L'operació va tenir lloc el passat divendres, 26 de febrer i, encara que ningú de la família s'ha pronunciat obertament sobre l'actual estat de Carmen Bazán, es tractava d'una operació que estava programada des de feia mesos i sembla que tot ha sortit a la perfecció. «No la tenia bé», explicaven des del programa presentat per Emma García.

Sense rastre de Jesulín de Ubrique

Va ser dissabte passat quan coneixíem que Carmen Bazán es trobava ingressada a l'hospital Puerta del sud de Jerez de la Frontera a Cadis, després d'haver estat intervinguda el divendres per millorar la mobilitat del seu maluc. L'operació va durar al voltant de tres hores i no es va produir cap complicació que posés en risc la intervenció.

Mentre espera que li donin l'alta, aquest mateix 1 de març, la matriarca del clan ha passat el cap de setmana ingressada al centre hospitalari on només ha rebut la visita de dos dels seus fills, entre els qui no es troba Jesulín d'Ubrique. «Ens expliquen fonts de l'hospital que els únics fills que l'han vist han sigut Víctor i Carmen Janeiro, però ni a Humberto ni Jesulín», explicava Irina, redactora de 'Viva la vida'.

Potser l'absència de Jesulín de Ubrique i del seu germà Humberto sigui deguda a les restriccions existents en alguns territoris a conseqüència de la Covid-19. O pot ser que el marit de María José Campanario prefereixi no aparèixer en públic per evitar ser preguntat pel polèmic enfrontament entre la seva dona i Belén Esteban. Sigui com sigui, Carmen Bazán ja es troba bé, i ara haurà d'acabar de recuperar-se al seu domicili.

De retorn a Marbella

Des que Humberto Janeiro morís, Carmen Bazán va decidir anar-se'n a viure amb la seva filla, Carmen Janeiro i el xicot d'aquesta, Luis Masaveu, a l'enorme mansió que l'empresari tenia a Marbella. No obstant això, a causa que la propietat es troba en procés de venda i que la parella té pensat mudar-se a Portugal, van decidir traslladar-se a una altra casa fins a poder viatjar al país lusità.

Persones properes a Carmen Bazán afirmen que la mare de Jesulín de Ubrique no estaria travessant el seu millor moment. Tot i que feia temps que estava separada del seu marit, la mort d'aquest la va afectar molt fins al punt de no poder acudir al seu enterrament. A més, la pandèmia per la qual estem passant també està fent efecte en el seu ànim.

Abans de l'arribada del virus, l'àvia d'Andrea Janeiro no era molt aficionada a sortir de casa, però amb la crisi sanitària això s'ha fet créixer. D'aquí que la seva filla Carmen decidís emportar-se-la a viure amb ella a Marbella per canviar d'aires i poder cuidar-la. Encara que sempre ha comptat amb l'afecte dels seus quatre fills, la veritat és que la germana de Jesulín és la que sempre ha estat més pendent d'ella. «S'ha sentit molt acompanyada per tots, encara que la seva Carmen és la seva Carmen. Sempre han estat molt unides».

Seguint la senda de la seva filla, la mare de Jesulín de Ubrique porta una vida allunyada dels mitjans de comunicació i de les polèmiques. Ara viu una jubilació daurada i aliena a conflictes, i prefereix mantenir-se al marge. A Carmen Bazán li queden encara dies per recuperar-se de la recent operació, però segur que tindrà al seu costat als seus éssers estimats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.