Maria Teresa Campos sortint d’un restaurant de Madrid (03-03-2020)

Pluja de crítiques pel que es va veure a 'La Campos Móvil' amb Díaz Ayuso: «Vomitiu»

La presidenta de la Comunitat de Madrid serà la primera convidada del nou programa de Telecinco

'La Campos Móvil' no ha començat el seu camí televisiu amb bon peu. Els enregistraments del nou programa de Telecinco presentat per María Teresa Campos ja han començat, però les imatges del rodatge han generat una pluja de crítiques a les xarxes socials.

Després de la cancel·lació de 'Qué tiempo tan feliz!' el 2017, la veterana periodista tornarà a Telecinco amb un nou format d'entrevistes realitzades des d'un camió transparent i amb convidats disposats a conversar a la vista de tots els vianants.

Precisament, aquesta exposició pública ha sigut un dels grans problemes que han sorgit durant els enregistraments del primer capítol del format, que tindrà com a convidada a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

El polèmic rodatge de 'La Campos móvil' amb Isabel Díaz Ayuso com a primera convidada

Divendres passat, 'Todo es mentira' i 'Sálvame' anunciaven a so de bombo i platerets la gravació del primer capítol de 'La Campos Móvil', connectant en directe amb la Porta del Sol per mostrar a María Teresa Campos i Isabel Díaz Ayuso pujant a bord d'un camió-plató. El centre de la capital madrilenya va ser el punt de partida del programa, que va fer un recorregut per diferents localitzacions de la ciutat.


D'entrada, no sembla una bona idea situar dins d'un camió amb vidrieres transparent a dos personatges mediàtics en ple epicentre de la ciutat, on centenars de vianants transiten cada minut. I així es va confirmar amb el pas dels minuts, quan els vianants es van començar a concentrar al voltant del camió per observar de ben a prop la presidenta de la Comunitat de Madrid i la periodista, que xerraven a la vista de tots.

Crítiques a Isabel Díaz Ayuso i a Telecinco per les aglomeracions

Davant d'aquestes imatges, molts usuaris en xarxes socials no van dubtar a atacar Isabel Díaz Ayuso per participar en una entrevista d'aquestes característiques i també a Telecinco per organitzar aquesta inexplicable trobada a la Porta del Sol. «Ayuso i la Campos a les 16:30 de la tarda a Porta del Sol! A vessar de gent fent fotos! I la pandèmia? I el 8 M? No tinc paraules! Vomitiu!», exclamava indignada una usuària a Twitter.

«L'Ayuso fent de les seves. No senyora, no. Ni manifestació el 8 M, ni el que acaba de muntar amb Teresa Campos», advertia una altra usuària fent referència a la negativa de la presidenta de la Comunitat de Madrid de permetre les manifestacions pel dia de la dona. No obstant això, l'acumulació de gent a l'exterior del camió no va ser l'únic incompliment de les mesures sanitàries que van observar els usuaris en xarxes socials. Tal com han assenyalat alguns missatges a Twitter, les imatges generen cert dubte sobre el compliment de les mesures de prevenció.

Díaz Ayuso i María Teresa Campos, a menys d'un metre i mig

La distància de seguretat que mantenen les dues durant tota l'entrevista podria ser inferior al metre i mig de distància, ja que el camió era bastant estret. Així mateix, cap de les dues utilitza la mascareta, tot i estar en un espai tancat sense ventilació natural, ja que en estar el vehicle en circulació no podien portar les finestres obertes per possibles interferències en el so. «Em sembla fatal que acabin de prohibir a Madrid les reunions entre no convivents en llocs tancats altres catorze dies i tot seguit es pugi l'Ayuso al camió de la Campos, que ni són convivents i van en 10 m², i a sobre el televisen a 'Sálvame'... Les dues, dimissió», deia una usuària visiblement indignada. 

«Però bé, que fa Díaz Ayuso a menys de dos metres d'una persona gran com María Teresa i en un espai tancat i amb el panorama que tenim encara a Madrid, i ella se'n va de 'tour' en comptes d'estar al capdavant, com tantes vegades reclama ella a la resta? #lacamposmovil», afegia un altre usuari encara perplex. Encara que amb tota seguretat les dues s'hauran realitzat una prova PCR abans de l'entrevista, no hi ha dubte que es tracta d'un mal exemple per a la ciutadania i d'un mal començament per l'innovador format creat per 'La Fábrica de la Tele'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.