L'actor Enrique San Francisco durant la presentació de 'Follow San Francisco' a Madrid

El dia que Enrique San Francisco va perdre l'amor de Rosario Flores per les addiccions

La vida de l'actor va ser sempre una muntanya russa entre felicitat i problemes

Durant la tarda d'aquest mateix dilluns saltava la trista notícia: el popular actor i còmic Enrique San Francisco ha perdut la vida amb 65 anys, després d'haver estat més d'un mes batallant contra una pneumònia bilateral que ha acabat posant fi a la seva vida.

Malgrat poder-se pensar de primeres que la seva mort ha sigut derivada d'un contagi de Covid, la veritat és que en cap moment, des que va ser ingressat a l'hospital, s'ha confirmat que hagi estat així. Únicament s'ha sabut que ha mort a conseqüència d'aquesta pneumònia, després d'haver-se expandit la infecció pels seus dos pulmons.

El món de l'art està avui de dol, però després de la seva mort seran molts els que encara recordin a l'actor durant anys i anys. Enrique San Francisco ha sigut una persona treballadora i, encara que tenia certs problemes, es va guanyar l'afecte de moltes persones al llarg de la seva vida.

Potser una de les persones que més va marcar la seva vida va ser la cantant Rosario Flores. Al popular actor no se li va conèixer mai parella, més que ella, i sempre havia tingut bones paraules cap a la filla de Lola Flores, així va succeir en una de les seves últimes entrevistes més sinceres. La que li va concedir a Bertín Osborne en el seu programa 'Mi casa es la tuya' fa uns pocs anys, allà per 2018.

Ell mateix va ser l'encarregat de confessar que la seva ruptura amb la cantant va ser un dels moments que més va marcar la seva vida, especialment també per la situació en què es va donar, ja que va ser una època difícil en la seva vida, alhora que feliç. L'actor va assegurar que, malgrat que Rosario Flores és una de les persones que més va estimar en la seva vida, tot va acabar per culpa de les seves addiccions, fet que va ser molt dur.

Es pot deduir de les seves mateixes paraules el que ella va poder arribar a significar per a ell, perquè ja en 2018 encara assegurava que la cantant seguia formant part de la seva vida, com amiga, igual que la resta de la família Flores. Així tot, la seva relació va acabar pels excessos del cantant en l'època, encara que va assegurar llavors que els seus primers dos anys de relació van ser meravellosos, però a partir d'aquí tot va anar a pitjor.

L'actor va començar a ser incapaç de controlar la seva vida, a causa de l'addicció a les drogues. Cal esmentar, d'altra banda, que Enrique San Francisco va ser un gran amic i company de vida d'Antonio Flores, una amistat que es va mantenir durant els anys i va durar fins al dia en què el cantant va perdre la vida.

Aquesta etapa de la seva vida, com diem, va ser una de les més felices, però també de les pitjors, ja que després de trobar en els Flores una segona família, tot va anar a l'orri pels seus excessos. Anys més tard, però, va poder recuperar-se.

Va aconseguir sortir de les seves addiccions gràcies a la seva mare, segons ha assegurat en la seva entrevista amb Osborne, i és que va ser ella qui el va obligar a internar-se en una clínica de desintoxicació, i va ser així com va sortir d'aquella fosca època de la seva vida.

Després tot això va aconseguir fer-se de nou un lloc en el món de la interpretació, els seus anys de vida van estar sempre molt dedicats al seu treball com a actor i còmic, sempre va ser un home molt treballador i dedicat als que li agradava. Recentment, un dels llocs en què més es va poder veure va ser col·laborant en 'El Hormiguero'.

A més, en aquesta última etapa de la seva vida es trobava fent una obra de teatre a la localitat de Getxo al País Basc, funcions que van haver de ser suspeses ja al gener pel seu delicat estat de salut després d'ingressar a l'UCI.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.