L'actor Enrique San Francisco durant la presentació de 'Follow San Francisco' a Madrid

Mor Enrique San Francisco als 65 anys

Feia més d'un mes que el popular actor havia estat ingressat a l'hospital San Carlos de Madrid

L'actor Enrique San Francisco ha mort als 65 anys d'edat, segons ha anunciat la revista ''Hola!'. Feia més d'un mes que el popular actor havia estat ingressat a l'UCI de l'hospital San Carlos de Madrid. La notícia hauria estat confirmada per fonts pròximes a l'actor al citat mitjà de comunicació. 

Així les coses, Enrique San Francisco ha mort als 65 anys, després de setmanes lluitant contra una pneumònia bilateral que el tenia en estat bastant greu des de feia uns 40 dies, i que finalment no ha pogut superar. L'actor va haver de cancel·lar 'La penúltima', la seva obra de teatre, un espectacle que estava realitzant a Biscaia. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Se sap que en les primeres setmanes del seu ingrés no es podia confirmar que la seva vida es trobés fora de perill, no obstant això, al poc temps es va assegurar que la seva salut havia millorat. Tanmateix, sembla que aquest passat cap de setmana tot va tornar a empitjorar, després que la infecció que estava sofrint s'acabés per estendre al pulmó esquerre, que al principi no estava tan afectat.

Segons sembla, no se sap encara si la pneumònia que sofria era o no deguda al coronavirus. Malgrat que s'ha parlat molt de la seva malaltia en aquestes últimes setmanes, cap mitjà havia confirmat, de moment, si es tractava d'una cosa derivada d'un contagi de covid o no.

Malalt des de gener

L'actor de 65 anys va començar a trobar-se malament durant les primeres setmanes de gener. Segons s'ha pogut saber no tenia febre, però sí que va començar a presentar una tos que va començar a preocupar els seus familiars. A poc a poc els símptomes van anar empitjorant i finalment no li va quedar un altre remei que acabar acudint a un hospital per a identificar la causa dels seus problemes de salut.

Sense gairebé poder caminar ni respirar, va decidir cridar a un amic seu, que és policia i tenia un 4x4, perquè el portés a l'hospital. Així doncs, tots dos van acudir a un hospital, on van valorar el seu estat de salut. Des d'aleshores l'actor havia romàs ingressat i durant les últimes setmanes s'havia parlat que tenia un estat de salut bastant greu.