El destre Jesulín de Ubrique amb la seva esposa, María José Campanario

La fotografia de Julia que no ha agradat a Jesulín i María José: estan molestos

La filla del torero publica fotografies amb poca roba i li criden l'atenció perquè no es converteixi en un personatge de la premsa rosa


Jesulín de Ubrique no està vivint la seva millor etapa després de la mort del seu pare,Humberto Janeiro, i el complicat estat de salut de la seva mare, Carmen Bazán. Per si no n'hi hagués prou, també ha de conviure amb el conflicte que han protagonitzat María José Campanario i Belén Esteban. Ara bé, això no acaba aquí; el torero està molest amb la seva filla Julia per les fotografies que publica a les seves xarxes socials. 

L'actitud de Julia a les xarxes socials

Al contrari que la seva germana gran -Andrea Janeiro-, Julia rebutja l'anonimat. La jove, que el pròxim mes d'abril complirà la majoria d'edat, diàriament comparteix imatges a Instagram. Així doncs, mostra les seves compres, les reunions amb els amics i fins i tot el seu maquillatge. A més, publica fotografies en què surt amb poca roba. És possible que vulgui ser una 'influencer'? 

Julia Gener en dues imatges pujades per ella al seu compte d'Instagram
Julia Janeiro presumeix de figura a Instagram | Instagram / Muntatge de EspañaDiario

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan preocupats

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan molestos amb la seva filla Julia per l'ús que fa de les xarxes socials. En concret, per compartir imatges suggerents en banyador.

Els seus pares temen que els mitjans de comunicació aprofitin la majoria d'edat de la jove per posar-la en el focus mediàtic. És més, temen que la jove es deixi arrossegar pels diners i la popularitat i es converteixi en un personatge de la premsa rosa. Cal recordar que el curs vinent marxarà a estudiar a Madrid amb la seva parella, el futbolista Andree Mejía Àvila. Per tant, els mitjans de comunicació ho tindran més fàcil per capturar-la. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un toc d'atenció

El diari 'La Razón' ha publicat que Jesulín i Campanario s'han reunit amb la seva filla per advertir-li que posi fre a la seva faceta d''instagramer' o que, almenys, no s'exhibeixi tant. Volen que sigui més discreta i que no doni peu a convertir-se en un personatge de gran interès mediàtic.

Ara bé, no sabem si Julia farà cas als seus pares. Està clar que és una amant de la moda, que li encanta presumir dels seus estilismes i de la seva figura. De fet, es rumoreja que grans marques estan esperant que compleixi la majoria d'edat per convertir-la en 'influencer'. 

No obstant això, el fet que sigui tan visible també pot portar-li altres problemes. Tanmateix, Kiko Hernández ha insinuat que podria tenir dades sobre certs comportaments de la jove, però s'esperarà que tingui 18 anys per treure-ho a la llum.