Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro, operada de la cara per acabar amb l'herència de la seva mare Belén

La jove tindria un gran complex al qual està disposada a posar remei

Andrea Janeiro està disposada a seguir els passos de la seva germana Julia i passar per quiròfan per desfer-se d'un dels seus grans complexos.

Primer era la filla de Jesulín i María José Campanario la que optava per fer-se un augment de pit. Una cosa davant del que Belén Esteban es mostrava molt molesta: «A una li paga els pits i a l'altra ni la carrera».

Aquest retoc ha fet molt feliç a la Julia, ja que no dubta a presumir dels seus atributs a les xarxes socials cada vegada que té oportunitat.

Andrea Janeiro en una imatge a primer pla.
Andrea Janeiro, defugint de les càmeres | GTRES

I ara sembla que Andrea està decidida a seguir els seus passos, tot i que encara prefereix mantenir-se al marge del focus mediàtic. Després de fer 18 anys, la filla de la col·laboradora de 'Sálvame' demanava a la seva mare que no en tornés a parlar en públic.

Una promesa que, a vegades, a la de Paracuellos li costa complir. I és que Andreíta optava per una vida més tranquil·la, havent-se graduat amb matrícula d'honor a la carrera de comunicació i fins i tot hauria realitzat pràctiques de tècnica de so als '40 Principales'.

El gran canvi que ha experimentat Andrea Janeiro

Un fet que omple d'orgull la seva mare, malgrat que la jove encara ha de fer front a terribles crítiques pel seu físic. «La teva filla és un escàndol. Valdria més pagar-li una operació d'estètica en comptes d'enviar-la a Manchester de la vergonya que fa», arribava a dir en una ocasió Sofía Suescun a Esteban.

Però al carro també s'hi pujaven altres cares conegudes de la cadena com a Adara Molinero, que decidia burlar-se amb feridors comentaris sobre l'aspecte de la filla de la col·laboradora.

Andrea Janeiro amb la seva parella Daniel Wozza sopant
Andrea Janeiro i la seva parella Daniel Wozza | Xarxes socials

No obstant això, ja fa uns mesos, Andrea prenia la decisió de sotmetre's a una operació secreta per solucionar el seu problema de salut heretat de la seva progenitora.

A causa dels problemes amb el sucre que patia 'la princesa del poble' durant l'embaràs, això provocava que la seva filla patís una malformació maxil·lar, fent que la seva mandíbula es veiés més petita del normal.

Aquesta malformació no acabava de corregir-se amb el pas del temps, i justament per això Andreíta està disposada a posar remei d'una vegada per totes.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i Andrea Janeiro
Julia i Andrea Janeiro han decidit sotmetre's a operacions estètiques | Instagram/Gtres

Sobretot, per l'assetjament i l'enderrocament que ha anat patint des que la seva mare mostrés una foto seva per primera vegada a la televisió.

«La nena de Jesulín i de Belén Esteban, té tota la cara com una patata nova. Ja no està pixelada i la nena és horrible. Si jo fos el seu pare, la deixo borrosa fins als 30», arribaven a dir.

Cosa que també obligava la seva mare a trencar el seu silenci i defensar-la. Encara que ella no era l'única, ja que altres companys com a Iker Jiménez es bolcaven amb l'assumpte, que va anar pitjor després que Andrea complís la majoria d'edat.

«Espero que ella no hagi tingut a veure aquests insults, aquestes acusacions, aquest ficar-se amb algú per ficar-se, amb el seu físic, quan estic segur que la immensa majoria de persones que ho han fet són pitjors, per dins i per fora», sostenia el presentador.

«Perquè només un autèntic monstre, una bèstia moral pot parlar així a una noia, sabent avui dia el que això afecta una franja d'edat», carregava contra els 'haters'.

Però, malgrat tot això, feia poc es veia la jove lluint una aparença força diferent, per la qual cosa molts han arribat a pensar que ja es podria haver sotmès a una cirurgia per corregir aquest defecte.

A més a més, la filla de la col·laboradora també se sotmetia a un dràstic canvi de 'look', de castanya a rossa, un color que l'afavoreix força. «Ara està maquíssima. M'alegro per ella. Segur que ara se sentirà més segura de si mateixa», han opinat en xarxes sobre aquest gran canvi.