Primer pla de la infanta Cristina amb posat seriós

La infanta Cristina, 'tocada i enfonsada' després de sentir el refús de la seva sogra

El rei Felip hauria menyspreat la infanta en el seu pitjor moment

Tot i que s'especulava sobre un possible acostament entre la infanta Cristina i la seva família després de la seva ruptura amb Iñaki Urdangarin, sembla que res és més lluny de la realitat.

Pilar Eyre es mostrava molt optimista davant del futur que espera a la infanta. «Lliure, independent, i segurament vivint a Madrid amb els seus fills i potser recuperant el tracte amb la seva família de sang, es convertirà en un focus informatiu de primera classe».

I tot i que tenia clar que no se li tornaria «el títol de duquessa, potser començarà a participar en activitats semioficials amb la seva mare i la seva cunyada, amb qui fa temps va tenir tan bona relació».

La infanta Cristina de Borbó amb les seves excunyades: Lucía i Laura Urdangarin.
La infanta Cristina de Borbó amb les seves excunyades: Lucía i Laura Urdangarin. | Europa Press
 

Tot i això, la seva relació amb els reis Felip i Letícia estaria completament trencada, i és que la infanta s'ha topat amb el rebuig del seu germà en el pitjor moment.

Des del seu entorn proper asseguren que «Cristina està molt tocada i no entén res». Sobretot, després de veure que Urdangarin ha començat a refer la seva vida amb la seva nova parella.

«Un xoc emocional després de veure les fotos d'Iñaki i la seva amant Ainhoa Armentia sortint de casa de la mare d'Iñaki».

Fotomuntatge d'Iñaki Urdangarin i la seva mare, Claire Liebaert Courtain.
Claire Liebaert Courtain, mare d'Urdangarin, amb el seu fill Iñaki. | Europa Press
 

«La Infanta viu aquests moments a casa, a Ginebra, d'on gairebé no surt. Teletreballa gairebé sempre, no queda amb ningú i es refugia a la seva soledat, ens expliquen des del seu cercle, dolguda».

I és que sembla que la infanta està més sola que mai, havent perdut també el suport de la seva sogra, Claire Liebaert.

La infanta Cristina s'emporta el pitjor cop de part de la seva sogra

Tot i que la mare d'Iñaki confessava que encara no havia conegut Ainhoa, sembla que ha acceptat la decisió del seu fill. Cosa que l'ha allunyat irremeiablement de Cristina, amb qui es portava molt bé.

«La família estima molt Cristina. Des de sempre s'ha portat molt bé amb la meva germana, sempre hi és», revelava Janine Liebaert, germana de Claire.

Tot i això, és innegable que a la infanta «li dol imaginar que la família d'Urdangarin accepta aquesta nova relació amb Ainhoa mentre a ella la deixen de banda».

Veure «el seu encara marit entrar i sortir de la casa de la seva mare amb la seva nova parella ha estat com una punyalada que no esperava».

La reina Letícia i la infanta Cristina en un acte institucional
La infanta Cristina i la reina Letícia mai no s'han portat bé. | GTRES
 

Potser perquè sempre ha estat molt sobreprotegida. Cosa que, alhora, posa en dubte els veritables motius que la van distanciar del seu germà.

I és que potser no va ser ni el cas Nóos, ni privar-la del ducat de Palma els motius que va destruir la relació de Felip i Cristina, sinó les contínues provocacions de la infanta en públic.

Això, sense comptar que el punt d'inflexió el marcava el menyspreu que els van fer durant el bateig de la seva filla petita, Irene.

Un moment en què Letícia es negava a acollir a casa els pares d'Urdangarin i que marcava un abans i un després en la seva relació.

Des que la infanta sentís el rebuig de la seva família, es refugiava a la del seu marit. No volia saber res de ningú més.

«La sogra li feia de mare, les cunyades de germanes i el marit era el rei de la casa». Per això, ara tindria la sensació d'haver-ho perdut tot. També tota la família política.

De fet, només compta amb el suport de la infanta Elena, que és l'única que no ha marxat del seu costat. A més de comptar amb el suport econòmic del seu pare, el rei Joan Carles. «El dia de demà serà una dona molt rica».

«Continuarà fent-se càrrec dels seus fills amb el seu sou (400.000 euros anuals) de la Fundació Aga Khan, com fins ara».