Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez

Anabel Pantoja li torna a Omar Sánchez amb la seva mateixa moneda

La neboda d'Isabel Pantoja està més animada després de la seva separació

Anabel Pantoja torna a ser notícia. Des que la noia es va separar d'Omar Sánchez no ha deixat d'acaparar titulars. Ara, un dels seus companys de Sálvame l'ha tornat a posar a la palestra.

L'amiga especial d'Omar Sánchez

Després de quatre mesos de matrimoni, Anabel Pantoja i Omar Sánchez van donar per finalitzada la seva relació. Les coses no anaven bé entre ells i no calia allargar el patiment.

Tot i que feia temps que preparaven el moment de passar per l'altar, sembla que quan va arribar, les seves diferències ja estaven al voltant. Tots dos s'estimaven molt, però no estaven disposats a fer-se més mal allargant la relació.

Anabel Pantoja i Omar Gómez durant el seu casament
La parella es va casar l'any passat | GTRES

Durant els carnestoltes de Las Palmas de Gran Canària es va veure a l'ex de la neboda d'Isabel Pantoja en molt bona companyia. Al costat d'una noia bruna, aparentment de la seva edat, va gaudir d'aquestes festes tan típiques a la zona.

Molts van comparar la noia amb la mateixa Alexia Rivas, però no és ella. I és que el físic de totes dues és força similar, segons es pot veure a l'exclusiva de la revista Diez Minutos .

Anabel Pantoja també està feliç i il·lusionada

La història d'Omar amb una altra noia ha deixat més d'un bocabadat. Tot i això, sembla que no ha estat l'únic que s'ho ha passat bé les últimes setmanes.

Ara sembla que la que té nova il·lusió és Anabel Pantoja. La jove cosina de Kiko Rivera podria haver trobat algú especial que no és la seva exparella. El seu company Kiko Hernández ho ha revelat aquesta setmana a Sálvame.

«Li vaig preguntar si estava coneixent algú i em va dir que no però dubtosa, es va posar una mica nerviosa», començada explicant el tertulià de Telecinco.

Anabel Pantoja tindria un germà secret
Anabel Pantoja ha tornat a recuperar el seu somriure | GTRES

«Em diuen que Anabel és molt amiga de la mare del noi, Álvaro. El pare té el restaurant i diuen que Anabel va fer en principi amistat amb la mare, es coneixen i hi ha una fletxa entre tots dos», va prosseguir la informació de Kiko Hernández .

Pel que sembla, una de les primeres quedades que va tenir aquesta nova parella va ser al restaurant del pare d'ell, Casa Fernando, que es troba a Gran Canaria.

«S'han vist diverses vegades», assegurava Hernández, deixant clar que aquesta relació d'Anabel Pantoja podria haver començat ja fa diverses setmanes.

«Em va dir Anabel que és veritat això del restaurant, que va molt allà», va afegir Kiko Hernández.

Segons les paraules del col·laborador televisiu a la neboda d'Isabel Pantoja, ja se li haurien oblidat els dies durs que li ha tocat viure. Tot i que semblava haver-se penedit fins a cert punt de la seva ruptura matrimonial, la veritat és que les declaracions d'Hernández apunten al contrari.

Anabel Pantoja i Kiko Hernández a Sálvame
Kiko Hernández ha revelat la informació sobre la seva companya | Telecinco

 

No hi ha hagut cap sorpresa

D'altra banda, el seu company Gustavo González assenyalava que Omar Sánchez ja era coneixedor d'aquesta notícia sobre la seva ex. Pel que sembla, al jove surfista no li hauria fet gaire gràcia i estaria molt dolgut.

«Ell tenia clar que hi havia algú i li fa molta por que refaci la seva vida perquè està enamoradíssim. No li guarda cap rancor», reconeixia el col·laborador.

Primer pla Omar Sánchez
Omar Sánchez ja coneixia la notícia sobre la seva ex | GTRES

La veritat és que Anabel Pantoja ha preferit ignorar a l'assumpte. Ni confirma ni desmenteix la seva suposada relació amb aquest jove canari. I és que ella està soltera i pot fer el que vulgui amb la seva vida, malgrat a qui no li agradi.