Fotomuntatge d'Iñaki i Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin entra en pànic en veure el seu pare molt deteriorat

Pablo Urdangarin, molt preocupat després de veure el seu pare en un estat alarmant

Pablo Urdangarin és conscient de tota la pressió mediàtica que està patint el seu pare des que va sortir a la llum que tenia un afer amb Ainhoa Armentia. I és que el jove fa un temps que està preocupat per Iñaki.

L'exjugador d'handbol no acaba de portar bé que la premsa el segueixi a tot arreu i insisteixi a fer-li preguntes sobre la seva vida personal.

El cas és que Pablo intenta prendre's tan bé pot aquesta situació, que està passant factura al seu pare. I és que l'encara marit de Cristina de Borbó no sap on ficar-se quan els reporters li pregunten per la seva vida íntima, cosa que l'irrita, i molt.

Pablo Urdangarin és conscient que el seu pare està patint molt

Fa uns dies, Iñaki va aparèixer amb un aspecte molt desmillorat a la primera entrevista que feia a un mitjà de comunicació des de fa més de quinze anys. Ens referim a la conversa que l'exduc de Palma va tenir amb Juanma Castaño, presentador de l'espai radiofònic 'El partidazo de COPE'.

El fet que el programa esportiu tingués Iñaki Urdangarin com a convidat va sorprendre l'audiència de la COPE. I és que el basc és molt reticent a parlar als mitjans.

El cas és que l'aspecte de l'exhandbolista ens va deixar en xoc, perquè semblava que els últims mesos li haguessin caigut uns quants anys de cop.

Captura del programa de Juanma Castaño amb Iñaki Urdangarin.
Juanma Castaño entrevistant Iñaki Urdangarin a 'El partidazo de COPE' | Cadena Ser

La pressió mediàtica l'està desgastant molt, i només cal veure'l per a adonar-se que no li va gens bé estar sota els focus.

Pablo Urdangarin, preocupat per l'aspecte deteriorat del seu pare

Pablo Urdangarin sap que ha de fer costat al seu pare en aquest moment tan complicat que viu, i això malgrat que recentment li han concedit la llibertat condicional.

Una situació que li permet moure's lliurement i viatjar per Europa, si ho desitja. Això sí, sempre avisant qui correspongui de cada moviment que faci.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb la boca oberta
A Pablo Urdangarin el procupa l'aspecte desmillorat del seu pare | Europa Press

Sobre l'aspecte d'Iñaki Urdangarin ha parlat recentment una famosa que sol opinar de tot sense censura i sense importar-li el que diguin d'ella.

Ens referim a Carmen Lomana, que ha posat el focus a la deteriorada imatge del pare de Pablo Urdangarin. «L'he trobat molt, molt... Se li nota la presó, li han caigut els anys a sobre», ha confessat la lleonesa.

Carmen Lomana opina sobre l'aspecte desmillorat d'Iñaki Urdangarin

Això sí, Carmen li desitja el millor després d'haver-lo notat baix de moral a l'entrevista que va oferir dilluns a la COPE. «Després d'haver-lo vist amb cara de tristesa i angoixat, desitjo que gaudeixi i que s'ho passi bé», assenyalava.

I és que Lomana afirma que, encara que no li sembli bé com ha fet les coses, sent certa compassió per ell. «Tinc molta empatia amb la gent, i quan veig algú penedit, abatut, em fa peneta. No soc qui per a fer de jutge de ningú, però no em sembla bé com s'ha comportat», ha observat Lomana.

Carmen Lomana posant a un photocall de Elle
Lomana ha posat el focus en l'aspecte desgastat que Urdangarin ha mostrat últimament | GTRES

Les declaracions de Lomana arriben un mes després d'haver-lo criticat durament en un altre programa de la cadena COPE, on va afirmar amb molta contundència que el pare de Pablo Urdangarin «mai ha estat enamorat de la infanta Cristina». Unes paraules que l'empresària ha deixat enrere aquesta setmana per a parlar de l'estat decadent de l'exduc de Palma.