Fotomuntatge de les cares de Kiko Matamoros i Makoke

Makoke, l'exdona de Kiko Matamoros que s'ha fet milionària per una trista mort

Makoke només treballa tres dies al mes i el seu ritme de vida és envejable

Makoke, exdona de Kiko Matamoros, està sent investigada pel programa Sálvame perquè ningú entén el seu ritme de vida.

Té per costum compartir les seves rutines a les xarxes socials i el públic no para de preguntar d'on surten els seus diners. Únicament treballa tres dies al mes i amb prou feines concedeix entrevistes parlant de les seves intimitats, així que hi ha alguna cosa que no quadra.

Makoke exerceix de tertuliana al programa Viva la Vida, espai que presenta Emma García i que s'emet els caps de setmana a Telecinco. Però Kiko també treballa en aquest format i com que no pot coincidir amb ell la seva presència és força reduïda.

No obstant això, es pot permetre viatjar a països exòtics, vestir roba de disseny i freqüentar els llocs més exclusius de Madrid.

Makoke, en un acte promocional
Makoke publica la seva vida a les xarxes socials i hi ha rumors sobre ella | GTRES

Kiko Matamoros ha explicat a Sálvame que la seva exdona pertany a una família important i ha donat a entendre que els seus ingressos procedeixen d'aquí. La model ha aconseguit una herència milionària que li permet viure gairebé sense treballar, fet que molt poca gent coneix.

La seva amiga Terelu Campos s'ha quedat sorpresa en conèixer aquesta dada, ja que no n'estava informada.

La col·laboradora de Viva la Vida va perdre la seva mare el 2020, fet que va portar a la més absoluta discreció i que el va deixar sense alè una temporada. Afortunadament ha aconseguit refer-se del cop i actualment està gaudint dels diners que va heretar.

L´equip de recerca de Sálvame ha donat la clau d´un dels misteris més polèmics de la premsa del cor.

Makoke portarà a judici el seu exmarit Kiko

Makoke està cansada de suportar determinades situacions, així que ha pres una decisió important: deixar de lluitar a la televisió.

Ha posat en mans dels seus advocats tots els temes que fan referència a Kiko Matamoros, pare de la seva filla Ana. Entre ells hi ha assumptes força seriosos que podrien acabar en tragèdia, malgrat que encara no existeix una sentència.

Makoke pujant a un cotxe
Makoke té problemes legals amb Kiko Matamoros | GTRES

Terelu Campos i María Patiño, presentadores de Sálvame Lemon Tea, han estat les que han informat sobre l'última hora de la tertuliana.

Han posat sobre la taula la resposta que tothom cerca: l'origen del seu patrimoni milionari. Asseguren que ha heretat de la seva família, plantejament que Matamoros ha corroborat sense cap pudor.

«És una possibilitat, malauradament van morir els seus pares i possiblement li ve d'aquí, eren una família acomodada, però són sis germanes». Aquestes paraules de Kiko Matamoros han obert un nou debat que probablement trigarà un temps a resoldre's.

Els espectadors de Sálvame volen saber qui són exactament les germanes de la col·laboradora.

Makoke va estar casada amb un milionari

L'exdona de Kiko Matamoros no només va contreure matrimoni amb el polemista, a la seva vida hi ha hagut un altre home: Javier Tudela.

Fruit d'aquesta relació va néixer el seu fill gran, que també es diu Javier. La col·laboradora de Viva la Vida intenta no parlar de la seva relació amb Tudela, ja que és un home poderós i important i no vol problemes.

Kiko és un dels grans enemics de Javier Tudela, el milionari que va estar casat amb la seva segona dona. Entre ells hi ha hagut assumptes tan seriosos que cap periodista s'atreveix a parlar-ne públicament.

L'únic que es pot explicar és que han tingut enfrontaments acalorats que van estar a punt d'acabar en tragèdia.

La mare d'Ana Matamoros no se sent còmoda donant determinades informacions, però és possible que trenqui les normes ètiques.

Potser aprofitarà la propera intervenció a Viva la Vida per explicar l'origen de la seva fortuna. També podria aclarir quin paper van jugar les sis germanes en el repartiment de l'herència milionària.