Toñi Moreno i Belén Esteban, enfrontades per María José Campanario

La filla de Belén Esteban, enfadada per tornar a ser el centre d'atenció

Toñi Moreno a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Toñi Moreno i Belén Esteban, enfrontades per María José Campanario | Telecinco

Toñi Moreno encara no és conscient que acaba de ficar-se en una disputa que pot portar-li molts problemes. Tothom sap que Belén Esteban i María José Campanario no es poden veure i que són enemigues declarades.

De fet, fins ara, qualsevol persona que ha decidit ficar-se en aquesta disputa ha acabat malament, sigui amb la col·laboradora de 'Sálvame' o amb la família de Jesús Janeiro.

María José Campanario va decidir quedar al marge d'aquesta disputa fa uns anys, desapareixent del focus mediàtic, però això no ha estat suficient per al món de la premsa del cor, que segueix intentant treure suc a qualsevol notícia que faci referència a ella. 

Toñi Moreno ha estat l'última persona a aixecar novament la polseguera quan, durant 'Viva la vida', la setmana passada va revelar que ella i María José Campanario eren grans amigues en el passat, però que van distanciar-se fa uns anys.

«És veritat que María José darrerament ha estat com enfadada amb mi fins que jo li he preguntat: "T'he fet alguna cosa, t'he fallat en alguna cosa?" No ho sé», va declarar la presentadora.

Toñi Moreno creu que la raó principal per la qual 'la Campanario' va decidir trencar llaços amb ella va ser l'amistat que també té amb Belén Esteban, amb qui comparteix lloc de feina. La col·laboradora de 'Sálvame' li va respondre que «No val la pena» enfadar-se, després de saber aquesta història. 

María José Campanario, per la seva banda, ha decidit respondre i deixar clar que la seva enemistat amb Belén Esteban no va tenir res a veure amb el seu distanciament de Toñi Moreno. La presentadora de 'Viva la vida' va explicar que «em va dir que estava molt bé, que estava en un moment de salut fantàstic» després d'assegurar que havia reprès la seva relació amb l'odontòloga.

Andreíta molesta amb la seva mare

Andrea Janeiro, per la seva banda, intenta mantenir-se aliena a totes aquestes disputes familiars. Quan va fer 18 anys li va demanar a la seva mare que no la posés en les seves baralles i li va demanar mantenir-se al marge dels mitjans. De fet, li va demanar que deixés d'esmentar-la als programes on treballa la seva mare, però sembla que no ha estat suficient, perquè Belén Esteban segueix parlant d'ella quan l'estiren de la llengua.

Fa uns dies, Carmen Pardo va assegurar que Belén no va complir amb un acord de custòdia compartida que tenia amb Jesulín, i això va fer que la de Paracuellos esclatés i acabés carregant contra Jesulín. «Andrea s'enfadarà», va declarar ella mateixa, sabent que la seva filla no vol ser víctima de l'opinió pública.


Comentaris

envia el comentari