Muntatge fotogràfic d'Andrea Janeiro i el seu avi Humberto Janeiro

Andrea Janeiro ja té el regal que el seu avi Humberto va deixar-li abans de morir

Camila Naranjo ha volgut donar-li un bonic record a la filla de Belén Esteban

Camila Naranjo, dona d'Humberto Janeiro, ha tornat a l'escena mediàtica amb magnificència, carregant contra els fills del seu difunt marit. Assegura estar molt dolguda amb Jesulín, Víctor, Carmen i Humberto per no haver atès al seu pare com calia en els seus últims moments.

Segons sembla, l'anomenat 'Tigre de Ambiciones' li retreia als seus fills el fet de no haver estat al seu costat. I fins i tot arribava a titllar Jesús de traïdor.

«Que m'has traït, que m'has dit que em trauries d'aquí i no m'has tret! Volia aixecar-me, volia una cadira de rodes», li retreia al seu fill gran.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Després de l'enterrament d'Humberto ningú de la seva família s'ha preocupat per mi», els ha recriminat Camila. A més, assegurava que «ni Jesulín ni els seus germans van perdonar al seu pare quan es va separar de la seva mare».

La ruptura del seu matrimoni amb Carmen Bazán marcava un abans i un després, ja que arran d'això Humberto es distanciava dels seus tres fills.

«Humberto li va demanar ajuda econòmica a Jesulín i als seus altres fills i mai el van ajudar... Ni Jesulín ni els seus germans van cuidar al seu pare. El tenien abandonat», ha assenyalat.

De fet, la que fos la seva dona els retreu que «haurien d'estar molt agraïts amb mi per haver estat cuidant al seu pare. El que no és agraït no és ben nascut».

El regal tan especial que Humberto tenia guardat per a la seva neta Andrea

Això sí, tot i no tenir molt contacte amb ella, sembla que Humberto sempre va estar pendent de la seva neta Andrea. De fet, li tenia guardat un regal molt especial per quan anés a veure-la.

Encara que, lamentablement, aquest retrobament no va arribar a produir-se. Aquest regal es tracta d'un tendre peluix d'Epi i Blas que Andreíta tenia de petita i que Camila ha volgut portar-li en record del seu avi.

«Això ho ha tingut Humberto des que Andrea era petita, ja que l'hi va comprar ell. Sempre em deia que quan anés Andreíta a casa que l'hi donés. Humberto volia que estiguessin amb ella, sé que els cuidarà bé», explicava entre llàgrimes.

Un gest que ha aconseguit emocionar Belén Esteban, que malgrat no estar en plató, ha volgut trucar al programa i entrar en directe per agrair-li el detall. A més, prometia lliurar-li el peluix a la seva filla, que encara se'n recorda perfectament.

«Moltíssimes gràcies, els recolliré demà i els portaré a casa meva per donar-los a la persona que pertany com el record d'un avi que encara que absent, és un avi», assenyalava.

«Saps Jorge que de la meva filla no parlo, però et dic que sí, que se'n recorda dels ninots». I és que Belén no ha pogut evitar llançar un dard a qui fos el seu sogre.

No obstant això, i segons paraules de la mateixa Camila: «Ell volia que la gent no li titllés com el dolent de la pel·lícula. El dolent sempre ha estat ell i no és així tampoc».

«No se sentia estimat per Jesús, sempre havia d'anar darrere d'ell», carregava contra el més gran dels germans Janeiro. I després d'aquestes acusacions, sembla que tenen pensat emprendre accions legals contra ella, ja que l'únic que volen és que es respecti la memòria del seu pare.

Així ho destacava Víctor, qui al·legava que «no es pot defensar». De fet, fa uns anys Humberto s'emocionava en una entrevista en parlar sobre la seva neta gran. «Un encant, una meravella de nena», deia sobre ella.

«Quan tingui 18 anys igual diu: 'anem a veure a l'avi'. És la primera neta que he tingut. No sé si li arriba el meu amor, és molt petitona», confessava.

«No sé si la seva mare li ho dirà, però confio que quan sigui grandeta... Tinc moltes ganes de veure-la, que me l'ensenyin. L'estimo molt», assegurava.