Plató de Sálvame amb els col·laboradors

'Sálvame' es torna a quedar mut: «No la tornarem a veure»

Jorge Javier Vázquez ha reflexionat sobre el problema que té el seu programa

Jorge Javier Vázquez ha reflexionat sobre la crisi d'audiència que està vivint 'Sálvame' i ha arribat a una conclusió clara. El pitjor no és que el programa hagi perdut pes, el més complicat és que hauran de gestionar una baixa important: la de Mila Ximénez.

El presentador vol deixar clar que la seva amiga era una de les grans col·laboradores de Telecinco, ja que tenia un gran sentit de la responsabilitat. Era capaç de crear espectacle del no-res si intuïa que els espectadors necessitaven contingut.

Mila Ximénez va morir fa uns mesos, però els seus companys de 'Sálvame' encara estan tristos pel buit que ha deixat entre ells. Jorge Javier ha escrit sobre aquest tema a 'Vidas propias', el bloc que escriu setmanalment a la revista 'Lecturas'.

«Hem començat la primera temporada sense Mila i cal que ens anem conscienciant que no la tornarem a veure. És molt difícil. La tenim tan present que és com si ens protegís», comenta amb total sinceritat.

El català ha afrontat amb molta honestedat el mal moment que està vivint el seu programa estrella. Carlota Corredera insisteix que segueixen sent líders d'audiència, però ell assumeix que han perdut i que s'hi han d'esforçar més.

«Tinc ganes de lluitar perquè m'agrada anar a treballar amb la sensació que te la jugues cada tarda. És l'única manera que un programa no s'adotzeni i segueixi conquistant els espectadors».

Jorge Javier Vázquez recorda Mila Ximénez

Jorge Javier ha arribat molt amunt, i aquesta és una de les raons per les quals s'ha plantejat deixar-ho tot. La pèrdua de Mila Ximénez ha marcat un abans i un després a la seva carrera, ja que li va fer prendre una decisió: seguir lluitant.

Estava convençut que no podria afrontar la mort de la seva amiga, però es va adonar que ho havia de fer per ella. No va trobar millor manera d'honrar la seva memòria que seguir sent l'home més important de Telecinco.

Jorge assegura que està molt il·lusionat de tornar a la feina, ja que té un objectiu important per complir: fer que 'Sálvame' torni a regnar. «Tinc ganes de tornar, i això en mi ja és un gran pas, perquè últimament els estius se'm feien curtíssims».

El català va reaparèixer al 'Viernes Deluxe', espai en el qual María Patiño el va entrevistar per a preguntar-li pels temes més polèmics del moment. Tot i que va ser una intervenció complicada, se sent molt feliç de reprendre el contacte amb alguns col·laboradors.

«Em va alegrar molt retrobar-me amb els meus companys i tornar a la batalla. Ara estem amb si Matamoros se'n va o no se'n va, i ens passem tota la tarda discutint».

Jorge Javier sentencia Kiko Matamoros

La mort de Mila Ximénez ha deixat orfe l'equip de 'Sálvame', especialment alguns tertulians com Kiko Matamoros. Últimament se sent bastant incòmode al programa i fins i tot s'ha plantejat marxar per sempre si no es compleixen les condicions que exigeix.

Jorge Javier considera que està tensant la corda perquè la direcció l'acomiadi i pugui presentar-se com una víctima de l'espai. Creu que Antonio David està darrere de tot això, ja que sempre l'ha manipulat perquè actuï al seu gust.

Kiko està anant contra els interessos de La Fábrica de la Tele, però el presentador no ho té en compte. És conscient que és un dels col·laboradors més poderosos de l'espai i el fet que se n'anés provocaria unes conseqüències terribles.