Fotomuntatge de Ramón García i Patricia Cerezo amb la seva filla Natalia

Ramón García es gasta 20.000 euros en la posada de llarg de la seva filla

La gran celebració va tenir lloc aquest passat dijous

Ramón García ha 'llençat la casa per la finestra' per celebrar el dia més especial de la seva filla Natalia, fruit del seu matrimoni amb la periodista Patricia Cerezo.

El passat mes de juliol, la jove complia la seva majoria d'edat enmig del procés de divorci dels seus pares. I és que la coneguda i consolidada parella va decidir aquest mateix estiu posar fi a la seva convivència després de 24 anys junts.

No obstant això, ho van fer de mutu acord i mantenint una relació molt propera pel bé de les dues filles que tenen en comú. De fet, tots dos ja viuen en cases separades i fins i tot han posat a la venda l'habitatge familiar que tenien a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després de la ruptura, tots han iniciat una nova etapa de la seva vida que estarà carregada de nous reptes i vivències. En el cas de la Natalia, els canvis seran molt significatius, ja que molt aviat començarà la universitat després d'unes merescudes vacances estivals a Marbella.

La filla de Ramón García i Patricia Cerezo celebra la seva posada de llarg amb magnificència

Però abans de començar el nou curs escolar, la primogènita de Ramón García i Patricia Cerezo ha posat el punt final a l'estiu amb una celebració amb magnificència.

Concretament, la jove i els seus pares van voler organitzar una inoblidable posada de llarg que va tenir lloc aquest passat dijous 9 de setembre a Madrid.

Per als més moderns, cal recordar que es tracta d'una celebració tradicional i conservadora que tenia com a objectiu presentar a les joves davant la societat. Un esdeveniment que es caracteritza per estar ple de vestits de gala, aperitius exquisits i balls que serveixen per celebrar el pas de l'adolescència a l'adultesa.

Tot i que es tracta d'un esdeveniment que per a molts ha quedat obsolet pel masclisme implícit en la celebració, algunes persones han volgut mantenir la tradició introduint certs canvis.

L'objectiu durant l'acte ja no és buscar-li parella a la jove, sinó fer una celebració de luxe que coincideix amb la majoria d'edat. Per tant, sota aquest concepte, Natalia va voler reunir als seus amics en una gran festa on també van estar convidades cares molt conegudes del món del cor.

Es tracten d'amics de Ramón García i Patricia Cerezo que no van voler perdre's l'esdeveniment celebrat a 'El Convento' de Boadilla. Entre ells destaquem la presència de famosos com a Núria Roca i Juan del Val, Paloma Cuevas, Genoveva Casanova o Luís Alfonso de Borbón.

A més, tots ells pertanyents a les altes esferes econòmiques, ja que són les que tradicionalment realitzen i van a aquesta mena d'esdeveniments.

Ramón García no escatima en despeses: la festa de la seva filla Natalia li costa 20.000 €

A la festa també s'han retrobat els recentment divorciats pares de Natalia. Ramón García i Patricia Cerezo han mostrat que segueixen molt units i que la seva única prioritat és la felicitat de les seves dues filles, doncs la menor té 14 anys.

Per aquesta raó, els comunicadors no han escatimat en despeses i han volgut celebrar una festa de luxe amb tots els elements necessaris. Des de música en directe fins a vestits d'alta costura, passant per un càtering a un preu que oscil·la entre els 100 i 120 euros per persona.

Tenint en compte que la festa ha comptat amb uns 140 convidats, el diari 'Esdiario' estima que Ramon i Patricia s'haurien gastat un total de 20.000 euros.

En qualsevol cas, tots dos podran recuperar gran part de diners invertits després d'arribar a un acord amb la revista 'Hola!' per oferir l'exclusiva de l'esdeveniment.

També i segons ha pogut saber 'Esdiario', la portada està prevista per a aquesta mateixa setmana, una vegada que tots hagin posat per a la seva revista de capçalera.