Ylenia Padilla mirant a càmera somrient i amb un vestit blanc al plató de GH VIP

Ylenia destapa la darrera mala passada de Telecinco: «Telemerd*»

Ylenia ha sigut molt dura i ha parlat sense embuts

Durant molt de temps, Ylenia Padilla va ser una figura emblemàtica de Telecinco. Així, va exercir de col·laboradora en programes com a 'Viva la vida' o 'Sálvame', i fins i tot va ser concursant de 'Gran Hermano VIP'. I tot arran de no haver passat desapercebuda prèviament en el 'reality' 'Gandia Shore'.

No obstant això, després d'una atrafegada trajectòria en aquesta cadena, es van acabar les seves col·laboracions. Alhora, no se sap del cert què va passar. Fora per decisió pròpia o no, van trencar els seus llaços laborals i des de llavors l'alacantina ha anat arremetent en contra de 'Mediaset'.

Just aquests dies, la jove, que treballa en un programa de ràdio, ha fet ús de les seves xarxes socials per carregar novament contra el grup de Paolo Vasile.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ylenia deixa en evidència a Telecinco

Per a ella són molt importants els seus seguidors. Per aquest motiu, aquests dies ha decidit tenir una xerrada en directe amb ells via xarxes. En concret, va respondre a totes les preguntes que li van anar fent i el resultat d'aquesta trobada va ser realment 'sucosa'.

Així és, va aprofitar novament la situació per carregar de forma contundent contra la cadena per a la qual va treballar durant molt de temps. Una cadena a la qual va arribar a referir-se com a «telemerda», mentre que al grup de comunicació ho va esmentar usant el terme «Mierdaset».

Aquestes qualificacions les va emprar quan es va voler saber, entre altres coses, què opinava de Telecinco. Una qüestió davant la qual va ser molt contundent: «D'aquests personatges no penso res. Ho he dessintonitzat de la meva tele».

«Jo abans ho veia perquè treballava aquí, facturava. Ara no perdo el meu temps en veure aquestes escombraries, faig altres coses», recalca. És més, no va dubtar a deixar en evidència a l'esmentat canal.

I ho va fer revelant que, de manera recent, s'havia posat en contacte amb ella per oferir-li un projecte. Així mateix, Ylenia va exposar que havia succeït fa aproximadament un mes i que la intenció era «aixecar les seves audiències de merda». Tot seguit, va explicar que simplement els va bloquejar.

Ylenia, 'sense pèls a la llengua'

El directe de Padilla amb els seus seguidors va donar molt més de si. I és que no només va fer declaracions realment dures, grollers i mal educades sobre Telecinco. També sobre algun programa on va col·laborar.

Per exemple, en ser preguntada per 'Viva la vida' va manifestar que no li va aportar res. De la mateixa manera, ha afegit que no li interessava tornar a treballar en aquest espai: «No estaré menjant traus ni fent l'imbècil».

Els seus incondicionals van continuar indagant i van voler conèixer si estaria disposada a tornar a la cadena per diners. En aquest cas, la seva resposta va ser tan contundent com les anteriors: «No hi ha zeros en ella perquè jo torni».

L'actitud que manté amb 'Mediaset' des que ja no hi treballa sorprèn molts espectadors. Fins i tot hi ha bastants d'ells que la critiquen de forma contundent. I sobre aquestes crítiques va ser preguntada pels seus fans.

En la seva línia, l'alacantina no va voler anar amb embuts. Així que, va exposar: «Gent que es gasta tots els seus diners a la teleporqueria em jutja a mi, que visc independentment i com Déu».

«Ho faig sense demanar-li res a ningú ni necessitar res de ningú. I em venen a donar lliçons», sentència. Així doncs, totes aquestes respostes van propiciar que el seu directe es convertís en tendència en xarxes i li ha encantat que fos així.

Per això, no ha dubtat a 'vanagloriar-se' d'això a Twitter amb el següent comentari: «A veure, ja que no és per vacil·lar...». «Però veure que ahir a la nit vam igualar a 'Mierdaset' en tuits, em va posar calenta».

Entre els que van seguir la seva intervenció va haver-hi opinions de tota mena. D'una banda, hi va haver qui la van aplaudir per la seva sinceritat, deixant-li constància del seu suport amb missatges com: «Vas estar brava i meravellosa».

De l'altre, també hi va haver usuaris que van rebutjar el seu discurs. En aquest cas, ho van fer escrivint comentaris com: «'Choni' barata» o «Diu que no hi ha zeros, però aviat la veurem al 'Deluxe'».