María del Monte, amb posat seriós, en un plató de televisió

María del Monte ho confessa: «Estic enamorada»

Maria del Monte té una nova il·lusió després d'una mala ratxa en la seva vida personal

María del Monte ha confessat que està enamorada i molt il·lusionada.

La cantant ha travessat una de les seves pitjors èpoques personals. Des de fa anys, la seva vida íntima ha estat assotada per la tragèdia i la pèrdua d'alguns dels seus familiars.

La mort de dos dels seus germans a causa de la covid i la recent pèrdua de la seva mare li han generat una sensació de tristesa enorme. De fet, ella mateixa va confirmar que li costava molt seguir endavant després d'aquests cops tan durs.

Tot i així, l'artista ha aconseguit reunir forces i anar a un plató de televisió per a parlar de la seva vida. Com no podia ser d'una altra manera, ha triat 'Viva la vida', el programa que presenta la seva gran amiga Toñi Moreno.

Durant la intervenció, va respondre a totes les qüestions que li plantejaven i va fer unes declaracions que han causat molt d'enrenou. Va confessar que torna a estar a enamorada i que ha recuperat les ganes de viure.

María del Monte ha confessat que està enamorada

La intervenció de la cantant a 'Viva la vida' ha deixat un gran nombre de titulars i declaracions. Va abordar sense cap problema els mesos difícils que ha viscut després de la mort dels seus germans i de la seva mare.

Es va sincerar amb la seva amiga i va confessar que han sigut uns mesos molt complicats, però que amb l'ajuda de la gent del seu entorn ho està superant. Va afirmar que ara té un llarg camí de recuperació i d'adaptació al nou context en què es troba.

A més, es va mostrar més oberta que en anteriors entrevistes i va respondre a totes i cadascuna de les preguntes que li va fer la presentadora. Va assegurar que la pèrdua dels seus familiars li va ocasionar molts problemes, però que a poca a poc es va recuperant.

Un altre dels temes de què va parlar va ser la disputa familiar que travessa la seva examiga Isabel Pantoja. Fa molts anys, les dues van compartir una gran amistat, fins al punt que els fills de la cupletista li deien 'nana' a María.

Va respondre molt taxativament i va oferir, per primera vegada, la seva opinió sobre la polèmica. Va assegurar que ella no pot dir el que han de fer, però que els recomana que s'asseguin en privat i ho solucionin.

Els va recordar que a la vida hi ha tragèdies més grans, com la que li ha tocat viure a ella. Per a resoldre aquest assumpte, el programa va emetre dos missatges molt emotius que tant Kiko Rivera com Isa Pantoja havien deixat per a ella.

Un dels temes que més va cridar l'atenció va ser la confessió que va fer la intèrpret a la seva amiga. Aquesta sempre s'ha mostrat molt prudent amb la seva intimitat, així que el que va dir va sorprendre l'audiència.

Després de diverses preguntes per part de la conductora de l'espai, del Monte va confessar que estava molt enamorada i il·lusionada. Aquesta confessió ja li havia fet a Toñi en un altre programa que presenta a la cadena principal d'Andalusia.

No va voler aprofundir més i va canviar de tema assegurant que havia rebut molt de suport del seu entorn. Va dir que té l'amor de tota la seva gent i que aixÒ és l'únic que li importa.

Amb aquesta afirmació va deixar clar que se sent molt afortunada amb el seu nou amor, de qui no va donar detalls. De fet, demana a tots els mitjans de comunicació que mantinguin la identitat de la seva parella en l'anonimat.

No va oferir més detalls i va canviar ràpidament de tema per a evitar que li seguissin fent preguntes sobre això. La vida sentimental de la cantant sempre ha estat un misteri i mai se li ha conegut ni se li coneixerà cap parella.