Primer pla de l'actor i humorista Dani Rovira

Dani Rovira parla per primera vegada de la cantant que podria ser la seva parella

Dani Rovira confessa el que sent per Ana Guerra

Dani Rovira està d'enhorabona: 'La Noche D', programa que condueix amb èxit a TVE, ha rebut un premi molt important. Així, l'actor ha acudit a la tretzena edició del Festval per a recollir el reconegut guardó i allà ha donat un emotiu discurs.

Dani Rovira és un dels artistes més famosos del país, tot i que ha aconseguit mantenir la seva intimitat al marge de la premsa. Així mateix, molts mitjans l'han relacionat amb la cantant Ana Guerra, encara que ell no s'ha pronunciat fins aquest moment.

El presentador de 'La Noche D' ha celebrat el triomf del seu programa incomplint les seves pròpies normes, encara que també ha parlat del projecte. Assegura que està molt agraït de treballar en un espai que no generi titulars «perquè no es busquen».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Dani sempre ha mantingut una actitud molt distant amb la crònica social, encara que tots els periodistes li tracten amb un gran respecte. De fet, mai li han involucrat en cap escàndol, però ell prefereix treballar en espais que protegeixin la seva intimitat.

«Agrair molt a TVE la confiança en un moment en què les audiències manen. Hem estat gravant el programa amb tranquil·litat, sense pressió i tots estem encantats amb tots».

Dani Rovira li dedica unes paraules a Ana Guerra

L'humorista és conscient que tothom vol saber quina és la seva veritable relació amb l'exconcursant d''Operación Triunfo'. Encara que cap dels dos ha confirmat la notícia, cada vegada és més evident que entre ells no hi ha només una amistat.

I és que els reporters que estaven present en el lliurament de premis han parlat d'ella amb molt d'afecte definint-la com una dona encantadora. «Home, clar que sí», ha respost Rovira afegint alguns adjectius de la seva pròpia collita.

Davant d'això, Ana Guerra estarà molt orgullosa que el seu suposat xicot parli de la seva relació amb tant respecte i que també estigui esforçant-se per protegir el seu amor. És més, no volen passar a formar part de la crònica social per evitar la pressió que generen determinades notícies.

D'altra banda, l'actor ja té bastant experiència en la premsa rosa, ja que el seu romanç amb Clara Lago va tenir força repercussió. I encara que en cap moment es van sentir còmodes amb els periodistes, no poden negar que els hi van generar una publicitat eficaç.

Dani Rovira, sobre el càncer que va patir: «No me n'oblidaré»

Rovira va compartir amb els seus seguidors una notícia punyent: havia de lluitar contra un perillós càncer. No va trigar a rebre l'afecte i el respecte tant del públic com dels mitjans de comunicació, cosa que ha marcat la seva vida.

Davant d'això, ha aprofitat que el seu programa ha estat premiat amb un reconeixement important per fer al·lusió a aquest episodi. És de les poques vegades que parla del tema, així que les seves paraules han sorprès molta gent.

El presentador assegura que seguirà el mateix camí de sempre, ja que el seu futur no ha canviat en absolut. «No tinc una nova vida perquè un segueix sent el mateix, però sí que et replanteges moltes coses», comença dient.

«Et coneixes i en certa manera he de donar gràcies a moltes coses que m'han passat perquè et fa 'clic' el cap. Això és una cosa que ja va passar, que no se m'oblidarà mai, he après molt per descomptat», conclou.

Clara Lago, la seva exparella, ha estat molt present en tot aquest procés malgrat que ja havien trencat la seva relació. Tot i que en cap moment han fet declaracions, el seu entorn assegura que segueixen units per una sincera amistat.

D'altra banda, Ana Guerra ha seguit la mateixa ruta que l'actriu, ja que tampoc ha fet comentaris sobre la seva possible relació amb l'actor. I és que la cantant està molt centrada en la seva carrera musical, que alhora és tan reeixida com la de l'humorista.