Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Antonio David Flores

«Ha tingut vint anys»: El cop definitiu de Jorge Javier a Antonio David Flores

Jorge Javier ha estat molt contundent sobre el testimoni del seu excompany

Jorge Javier Vázquez és, sense cap mena de dubte, una de les persones que han carregat amb més duresa contra Antonio David Flores. Ho ha fet perquè creu fermament en el testimoni de Rocío Carrasco, ex d'Antonio David. I és que les proves que Rociíto ha presentat a la seva docusèrie sobre el comportament d'Antonio David li semblen irrefutables.

El català també ha adoptat aquesta postura perquè durant molts anys ha treballat amb l'exguàrdia civil i sap com és la seva manera d'actuar.

Mai ha tingut pèls a la llengua i sempre ha parlat alt i clar sobre Antonio David. I ara ho ha tornat a fer per a donar-li el revés definitiu.

Jorge Javier, més contundent que mai sobre Antonio David

Durant les vacances, que ha acabat fa poc, Jorge va concedir una entrevista en exclusiva a la revista 'Lecturas' en la qual va opinar sobre alguns dels seus companys de 'Sálvame'. Ens referim a col·laboradors com Kiko Matamoros o Gema López, entre d'altres.

No obstant això, també va parlar de la postura que el programa ha adoptat des que va sortir a la llum el testimoni de Rocío Carrasco. Una postura que els ha fet guanyar moltes crítiques per part dels defensors de l'exmarit d'ella.

Sobre aquest tema, el presentador continua sent molt contundent. Està a favor de Rociíto i s'ha manifestat sobre si és possible que a l'espai de Telecinco es doni veu a Flores. Ha sigut molt categòric i ha donat un revés a l'excol·laborador.

En concret, ha dit: «Donarem veu a Antonio David perquè digui que tot això és mentida? Ha tingut vint anys per a demostrar-nos-ho i no ho ha fet. Ha hagut de venir la seva exdona per a desmuntar-lo amb papers».

És més, davant la hipotètica possibilitat que li toqués entrevistar-lo, ha exposat: «No m'agradaria fer-ho. No m'agradaria perquè crec que estaria fent una cosa que no és correcta».

Així mateix, ha tornat a insistir que es creu Rocío: «L'hem tingut ensenyant tot tipus de proves i explicant la seva història. Hi ha coses que ja no admeten cap mena de debat».

D'aquesta manera tan contundent, el català ha tornat a deixar clara la seva postura. Té clar que Carrasco ha desmuntat moltes de les mentides del seu ex amb documents. Uns documents inequívocs que deixen Antonio David en evidència.

Sí, perquè l'excol·laborador s'ha passat dues dècades atacant Rociíto de plató en plató i de revista en revista. Ho ha fet per a guanyar diners i sense mostrar ni una sola prova.

Jorge Javier i Antonio David es veuen les cares

Segons ha assegurat Vázquez, no té cap intenció de tornar-se a trobar-se amb Flores cara a cara en un plató. No ho vol fer perquè no li sembla just ni correcte. No obstant això, ahir va haver de veure's les cares amb ell. Això sí, en un jutjat.

El malagueny, després de ser acomiadat de La Fábrica de la Tele quan es va emetre la docusèrie sobre el testimoni de la seva exdona, va demandar la productora per acomiadament improcedent. El cas s'està dirimint als jutjats socials de Madrid, on va haver d'acudir el català. Va ser en qualitat de testimoni, com prèviament ho havien fet altres companys seus, com Carlota Corredera.

No sabem què va passar entre ells davant del jutge, però al sortir es van mostrar satisfets. Jorge, que va haver d'aguantar que el seguissin persones que donen suport a Flores amb cartells de «Stop feminazis», ha exposat: «Tot ha anat molt bé».

El marit d'Olga Moreno, per la seva banda, va dir: «Ha anat tot bastant bé, com esperàvem. Els judicis se celebren aquí, no als platós de televisió, no amb judicis paral·lels, no amb opinions de periodistes i presentadors com si fossin jutges o fiscals. Vinc a que se'm repari el mal que se m'ha fet, que no se li oblidi a ningú».