Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Ningú recorda avisar Andrea Janeiro que estava en el quiròfan d'un hospital

Sembla que la filla de Belén Esteban no sap quins familiars es troben ingressats a l'hospital

No és res nou si diem que la relació entre la filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, i el seu pare és pràcticament nul·la des de fa ja uns anys. Tant és així que s'han donat successives descaradures, descaradures mútues de la família Janeiro i d'Andrea ocorreguts al llarg dels anys des que la filla de Jesulín va començar a tenir veu pròpia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que, tal com sempre diu Belén Esteban, quan la ‘Princesa de Vallecas’ va sortir de la finca ‘Ambiciones’ «amb una mà davant i una altra darrere, sola amb el meu bebè» com ella ha comptat en nombroses ocasions, Andrea era massa petita per a entendre la situació que estava succeint en aquell moment.

Andreíta i la seva distant relació amb la família Janeiro

Durant anys, des de bebè fins als 14, no parava de fer viatges des de Madrid a Cadis per a veure a la seva família paterna i a la seva àvia, Carmen Bazán, qui la portava i portava en AVE atès que ella no podia viatjar sola a causa de la seva curta edat.

Però si bé és cert que, quan Andreíta va anar complint anys, aquestes visites van anar disminuint fins a arribar al buit emocional que actualment sofreix la jove de 21 anys. Fa molt poc temps, la seva àvia Carmen Bazán va estar ingressada després de sotmetre's a una operació de maluc i a la seva néta, ningú la va contactar ni tan sols per a avisar-la ni donar-la detalls sobre com es trobava.

No obstant això, l'absència de la ‘petita’ en el centre hospitalari no ha estat la més sonada, ja que ni Jesulín ni el seu germà Humberto van acudir a veure a la matriarca del clan Janeiro encara que sí que ho van fer la seva filla Carmen i el seu fill Víctor.

Una situació molt incòmoda

Per part seva, Belén Esteban ha comentat la notícia a ‘Sálvame’ i no ha perdut l'ocasió per a mostrar-se certament aclaparada, encara que minuts després exposava obertament que, la veritat és que, a hores d'ara, sorpresa més aviat poca, davant el fet que ningú hagi avisat a la seva filla Andrea que la seva àvia entrava a quiròfan.

Aquest distanciament tan sonat entre els Janeiro i Andrea va quedar de manifest també en el recent enterrament d'Humberto, el seu avi, desenllaç ocorregut el passat estiu al qual la jove va decidir no acudir per a sorpresa de molts. El pare de Jesús va morir als 76 anys d'edat per una complicació derivada de la seva diabetis i Andrea va triar per si mateixa i sense que ningú la condicionés, no ser present a l'acte sent molt criticada per la premsa.

L'expectació era molt gran, però cal entendre que no se li pot demanar a una jove de 21 que acudeixi a l'enterrament d'algú que, per avi de sang que sigui,  mai ha exercit com la funció com a tal amb la nena. Una altra història amb la família paterna que novament ve de molt lluny i el seu pare és el principal culpable d'aquest distanciament.

Finalment i no menys important, 2021 començava per a Belén amb una desagradable carta de María José Campanario cap a la mare d'Andrea, al que evidentment i sense pèls en la llengua, Belén no va callar: «Estic farta de les teves amenaces, però saps una cosa? Estic curada. Espero que et curis de la maldat que tens. Et desitjo que siguis la meitat del feliç que sóc jo amb la meva família. I a la nena ni la toquis. Ni la anomenis. Tu no. No tens ni puta idea ni la coneixes. Ni tu ni el seu pare».

Multitud de situacions incòmodes i descaradures que ens porten a pensar que probablement no ens ha de sorprendre que ningú l'hagi explicat encara que han operat a la seva àvia, ja que, si s'ha de jutjar pels fets, Andrea sembla no formar part d'aquesta família, encara que porti el cognom Janeiro.