La col·laboradora Marta López al plató de 'Sálvame'

Fortes crítiques a Marta López per la seva assistència a l'enterrament d'Àlex

La col·laboradora de 'Sálvame', acusada de voler guanyar minuts de protagonisme, incendia les xarxes socials


Marta López torna a estar en el punt de mira, i no només per les acusacions per part del seu company Miguel Frigenti. És més, també ha hagut de fer front a la denúncia de FACUA, una organització que vetlla pels drets dels consumidors. Però en aquesta ocasió, l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha estat criticada per haver assistit aquest dijous a l'enterrament d'Àlex Casademunt. Els usuaris de Twitter han manifestat que la col·laboradora és una oportunista i busca uns minuts de glòria televisiva.

 

 

Marta López incendia Twitter

La col·laboradora de 'Sálvame' ha estat present en el comiat d'Àlex Casademunt, que s'ha celebrat aquest dijous a Mataró, la ciutat catalana on vivia el concursant de la primera edició d''Operación Triunfo'. La col·laboradora s'ha mostrat visiblement afectada per la pèrdua del seu amic. 

 

Per altra banda, també han viatjat fins a la ciutat catalana altres cantants d''OT', com David Bustamante, Chenoa i Rosa López, entre d'altres. Ara bé, els usuaris de les xarxes socials no han entès la presència de Marta López: «No pertanys al cercle d'Àlex», «Ets una oportunista» o «Pocavergonya», han manifestat alguns usuaris de Twitter. 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

D'altra banda, cal recordar que dimecres es va retre un homenatge a 'Sálvame' i Marta va explicar com era la vida d'Àlex. Va assegurar que «vivia al dia» i que, a més, «estava boig, sempre ha fet el que li ha donat la gana». Fins i tot, la col·laboradora va afirmar que «havia arribat a tenir tres cases i ara no en tenia cap». Aquestes paraules han molestat els seguidors del cantant i no han dubtat en criticar-la a les xarxes socials.

 

No obstant això, Marta ha aprofitat una publicació a Instagram per acomiadar-se del cantant: «No m'ho puc creure, com has marxat així, tan aviat... el meu Sosi, el meu amic, el meu confident. No m'ho puc creure, ets part de la meva vida, han estat 20 anys junts. Sosi, 20 anys de rialles, negocis, afecte... molt d'afecte, complicitat, junts vam crear un projecte», manifesta la col·laboradora. «Sé que un trosset de mi ha marxat amb tu, i una part de tu sempre estarà amb mi, avui pregaré per tu Sosi, t'estimo molt», acaba. 

 

 

Comiat a Àlex Casademunt

Àlex Casademunt ha mort la matinada d'aquest dimarts als 39 anys per un fatídic accident de trànsit a la ciutat de Mataró. El cantant d''OT 1' ha deixat una nena de 3 anys, Bruna, fruit de la seva relació amb la seva exparella Laia. 

 

Actualment, el cantant mantenia una relació sentimental amb Judit Puig, una jove empresària amb la qual ja tenia plans de futur. De fet, tenien pendent posar en marxa una empresa de mitjons, Sonsocks.

 

La família del cantant, la seva parella i els seus amics s'han reunit aquest dijous per dir l'últim adeu a un home ple de vitalitat i energia, tal com afirma el seu cercle més proper. Per altra banda, els usuaris de Twitter manifesten el seu condol i transmeten el seu suport a la família Casademunt.