Àlex Casademunt i David Bustamante

David Bustamante, el més afectat per l'últim adeu a Àlex Casademunt

El cantant no ha pogut contenir les llàgrimes en l'enterrament del seu amic


La mort d'Àlex Casademunt als 39 anys ha commocionat tot el panorama artístic espanyol. La matinada de dimarts, el cantant va xocar amb un autobús quan es dirigia al seu domicili de Mataró. La pèrdua del català ha estat un cop dur per als seus companys de la primera edició d''Operación Triunfo', que han volgut deixar missatges de suport per a la família del cantant a les xarxes socials. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El comiat d'Àlex Casademunt: els concursants d''OT' que han assistit a l'enterrament

Exconcursants d''Operación Triunfo' han volgut viatjar fins a Mataró per fer costat a la família Casademunt i assistir a l'enterrament. Així doncs, David Bustamante, Chenoa, Natalia, Manu Tenorio i Nuria Fergó van reunir-se dimecres a l'estació d'Atocha de Madrid per partir junts en AVE cap a Barcelona.

Tot i això, segons informa la revista 'Lecturas', Chenoa i Natalia van haver de tornar a Madrid per complir amb els seus compromisos professionals i personals. Per altra banda, en l'enterrament de dijous hem pogut veure altres exconcursants com Verónica i Javián. 

David Bustamante, el més afectat per la mort del cantant

David Bustamante no ha pogut contenir les llàgrimes en l'últim adeu al seu gran amic, amb qui va tenir una complicitat molt especial dins de l'acadèmia i va interpretar una de les cançons més icòniques de la primera edició d''Operación Triunfo': 'Dos hombres y un destino'.

David Bustamante abraçat a la mare d'Àlex Casademunt en el seu enterrament
David Bustamante abraçat a la mare d'Àlex Casademunt en el seu enterrament | GTRES

Ara bé, aquesta cançó també ha estat un tema de conflicte. Cal recordar que fa un mes David Bustamante va anunciar que trauria una nova versió d'aquest icònic 'single', però sense la col·laboració d'Àlex Casademunt, qui va deixar un missatge a Twitter: «Ja que tothom m'ho pregunta, no sabia res. És una gran cançó i me n'alegro que soni de nou, però un missatge tampoc hagués fet mal. Molts èxits».

Malgrat aquest petit conflicte, David Bustamante ha volgut deixar clar que la seva amistat seguia intacta i que havien fet plans: «No és just! No puc... Per què? Que algú em digui que és mentida! Havíem quedat, teníem plans! Tocat i enfonsat... T'estimo germà... DEP», escrivia l'artista en el seu compte d'Instagram.