El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017

Amics, 'OT' i familiars es desfan en l'emotiu enterrament d'Àlex Casademunt

Les commovedores imatges de l'enterrament del cantant a Mataró


La mort d'Àlex Casademunt ha suposat un cop dur per a tot Espanya. La seva família, amics i companys de la primera edició d''Operación Triunfo' s'han acomiadat del cantant aquest dijous en un emotiu enterrament celebrat a Mataró, ciutat on residia i on va tenir lloc l'accident

Durant el tanatori i l'enterrament, Rosa, la mare del cantant, s'ha mostrat visiblement afectada; en tot moment ha comptat amb la presència dels seus fills Joan i Cristina, que no han volgut deixar sola a la seva mare i han estat el seu principal suport.


Laia, exparella d'Àlex, i Judit, actual parella, també s'han volgut acomiadar del cantant. D'una banda, s'ha pogut palpar l'emoció de Judit, amb qui el cantant encara tenia molta vida per compartir i molts somnis per complir, com posar en marxa una empresa de mitjons.

Tot i que Àlex va compartir els seus últims dies amb Judit, cal dir que Laia també ha estat una de les dones més importants en la vida del cantant. De fet, l'exparella va tenir una nena, Bruna de 3 anys. Ara bé, el moment més dur ha estat quan ha arribat el fèretre amb el cos del cantant. En aquest moment, amics i familiars no han pogut contenir les llàgrimes.  

Judit, parella d'Álex Casademunt
Judit, parella d'Àlex Casademunt aplaudint la sortida del fèretre | GTRES
 
 
La Laia, mare de Bruna, filla d'Álex Casademunt
Laia, a primera fila amb ulleres de sol, ha acompanyat a la família Casademunt | GTRES

Fèretre amb el cos d'Álex Casademunt
Fèretre amb el cos d'Àlex Casademunt | GTRES


Les imatges dels seus companys d''OT'

Els concursants de la primera edició d'Operación Triunfo' tampoc han volgut faltar al comiat. Entre ells, qui s'ha mostrat més afectat és David Bustamante, que no ha amagat el seu dolor. És més, ha protagonitzat un moment molt emotiu abraçant-se amb la mare del seu gran amic. D'altra banda, Javián, Manu Tenorio i Verónica Romero també han assistit a la missa per acomiadar-se del cantant.

Encara que Chenoa i Natalia van viatjar fins a Mataró per donar el condol a la família Casademunt, no han pogut assistir a l'enterrament perquè s'han vist obligades a tornar a la capital per complir amb compromisos professionals. 

David Bustamante abraçat a la mare d'Álex Casademunt en el seu enterrament
David Bustamante abraçat a la mare d'Àlex Casademunt en el seu enterrament | GTRES
 
 
Javián, Manu Tenorio o Verónica Romero arribant a l'enterrament d'Álex Casademunt
Javián, Manu Tenorio i Verónica Romero arribant a l'enterrament d'Àlex Casademunt | GTRES