Àlex Casademunt, cantant i artista mort als 39 anys el 2 de març de 2021

'Sálvame' insinua que Àlex Casademunt sabia hores abans que moriria

Una coneguda presentadora de televisió ha revelat l'estrany missatge que li va escriure el cantant abans de patir l'accident

Els mitjans de comunicació no deixen de parlar de la tràgica mort del cantant català Àlex Casademunt, que va perdre la vida fa dos dies a conseqüència d'un tràgic accident amb el seu cotxe, que li va costar la vida. 'Sálvame' estava cobrint aquest dijous l'últim adeu del cantant, en el qual es trobaven molts dels seus companys d''Operación Triunfo' i tota la seva família i amics més propers.

Durant aquesta connexió, els col·laboradors han estat narrant algunes de les reaccions que els han arribat i, entre totes aquestes, n'hi ha una que ha sorprès més de l'habitual.

María Patiño explicava que el programa havia pogut parlar amb la presentadora Ares Teixidó, que tenia una estreta relació amb Casademunt, un vincle més que evident i que es feia molt visible a través de les xarxes socials de tots dos. Patiño explicava haver-se sorprès molt amb una de les declaracions de Teixidó. Concretament, la que deia que, quan la presentadora va parlar amb el seu amic una hora abans de l'accident, li va semblar que s'estava acomiadant d'ella.

Una sensació que va sentir Teixidó i que potser ve motivada per la bona sintonia que existia amb ells que, parlant molt poc, s'entenien molt. Amb aquestes declaracions s'obre una línia nova, que ens porta a unes hipòtesis molt dures, però que segur els investigadors que estan seguint el cas del cantant ja tenen valorada.

Sense cap mena de dubte, l'accident va sorprendre tothom i va deixar la família i amics d'Àlex sense poder-se acomiadar d'ell. Ara ploren la seva pèrdua i intenten assimilar-la, mentre tot el país està pendent de les noves dades que van apareixent sobre el tràgic accident.

Segons hem pogut saber, Ares Teixidó va estar a Mataró visitant el tanatori per poder acomiadar-se del seu bon amic, però en aquesta visita no va poder veure'l, pel fet que el cos del cantant es trobava a l'Institut de Medicina, on se li estava realitzant l'autòpsia. No s'ha pogut confirmar la seva presència a la missa de la tarda de dijous, durant la qual es va enterrar el concursant de la primera edició d''Operación triunfo'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

David Bustamante, molt afectat per la mort del seu amic

Quan es va donar a conèixer la tràgica notícia, tots els seus companys d''OT' es van mobilitzar per viatjar fins a Barcelona per poder acomiadar-se del cantant, però sobretot, per estar al costat de la família d'Àlex, que coneixien molt bé per tots aquests anys que han compartit en el món de la música.

El tracte era tan proper que molts dels components d'OT' s'han quedat a dormir a casa de la família del cantant, que es troba a Argentona, molt a prop de la ciutat on va tenir lloc el terrible accident. Tots han estat presents aquest dijous al seu funeral, a excepció de Chenoa i Natalia que van tornar durant la nit a Madrid per poder respondre als seus compromisos laborals.

No obstant això, hi ha un company que no s'ha pogut desplaçar per aquest comiat. Ens estem referint a Naím Thomas. Ell mateix ha confirmat que li ha estat impossible evadir els seus compromisos familiars. Està previst que aquesta mateixa nit o demà a primera hora tots els artistes tornin a casa i intentin llavors passar pàgina d'aquest terrible succés, que ha deixat molt tocada tota la família del programa musical de Televisió Espanyola.

Els seus professors de l'acadèmia i molts dels televisius que també van estar lligats a aquest, també han compartit multitud de missatges afectuosos amb un únic objectiu: vetllar per la memòria de l'artista català, que ha deixat empremta en la societat.