Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

Isabel Pantoja tanca la porta de Cantora als morros de dos íntims seus

La 'tonadillera' ha tingut un gest molt lleig amb dos amics seus

Sens dubte, Isabel Pantoja està travessant un dels moments més crítics de la seva vida després de la mort de Paquirri. A més de l'enfrontament televisiu amb el seu fill i del possible embargament d'Hisenda si no aconsegueix pagar el seu deute abans del termini indicat, cal sumar-li la falta de suport per part del seu cercle més proper.

La 'tonadillera' viu totalment aïllada a la finca de Cantora, acompanyada únicament del seu germà Agustín i de la seva mare, la senyora Ana. Sembla que la vida li ha donat un dur revés a la cantant i, lluny de buscar suports, no fa més que allunyar aquells que intenten tendir-li una mà en aquests durs moments.

Primer ha estat Isa Pantoja. La germana de Kiko Rivera confessava que la seva mare no li agafava el telèfon i que, fins i tot, li va negar l'entrada a Cantora si no avisava amb antelació. Una actitud per part de la intèrpret que ha acabat per cansar la seva filla. Ara, han estat uns amics d'Isabel Pantoja els que han patit les conseqüències del seu enuig.

Isabel Pantoja, allunyada de tots

Una coneguda parella, amiga de la cantant i amb qui l'hem pogut veure en diverses ocasions, intentava accedir a Cantora sense èxit. Malgrat trucar diverses vegades al timbre, la parella decidia donar la volta i anar-se'n sense ser rebuts per la cantant, una actitud que ja comença a ser habitual en Isabel Pantoja.

Sembla que la 'tonadillera' es troba tan deprimida que no és capaç ni de rebre els pocs amics que encara es mantenen al seu costat. I és que sembla que la mare de Kiko Rivera ha decidit rebre el suport únicament del seu germà i de la seva mare.

La veritat és que no ens estranya aquesta actitud per part d'Isabel Pantoja. Maria del Monte, Charo Reina, Encarna Sánchez, Julián Muñoz... No n'hi ha un que hagi mantingut la seva amistat amb la 'tonadillera' al llarg d'aquests anys. Hi ha qui l'acusa de mentidera, de pessetera i de ser massa ambiciosa, uns adjectius que no deixen de reafirmar-se cada vegada que surt una nova informació sobre ella.

La desconfiança i la por al fet que certes persones filtressin informació sobre la seva vida privada podria haver estat el motiu de la fi de les seves amistats, sobretot d'aquelles que estaven més vinculades al món de la premsa, com pot ser la de Luís Rollán, Las Mellis, Chelo García Cortés o Raquel Bollo. A més dels seus amics íntims, Isabel Pantoja tampoc compta amb l'admiració d'aquells que algun dia van treballar per a ella.

Ni Dulce ni María Navarro, treballadores d'Isabel Pantoja que van passar anys vinculades a la cantant, no han aconseguit mantenir-se al costat de la 'tonadillera'. Mentre que amb prou feines es coneixen els motius del distanciament entre Isabel Pantoja i María Navarro, dels de Dulce se saben tots, ja que ella mateixa ha estat l'encarregada d'explicar-los en els principals platós de televisió. Malgrat tot, si en alguna cosa coincideixen tots, és que la 'tonadillera' ha deixat de parlar-los pràcticament de la nit al dia i sense raó aparent.

És per això que tots exigeixen una conversa per conèixer quines són realment les causes de l'enuig d'Isabel Pantoja. I és que, segons els seus fills, la senyora Ana i Agustín Pantoja podrien ser els causants de la decisió de la cantant de donar l'esquena al seu cercle social. Caldrà esperar per conèixer si els pocs amics que li queden es mantenen al seu costat per molt més temps.