L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell

Elisenda, la desconeguda dona de Jordi Sánchez que viu allunyada de la vida pública

La seva esposa és un pilar fonamental per a l'actor de 'La que se avecina'

L'actor Jordi Sánchez, conegut com a 'Recio' a la sèrie 'La que se avecina', segueix ingressat des del 6 de febrer en un hospital, lluitant contra la Covid-19, tot i que, segons apunta alguna persona propera a l'actor, l'evolució de Sánchez aniria per bon camí en els últims dies.

Un dels pilars que té Jordi per fer front a aquesta dura malaltia que està patint és la seva dona Elisenda, una figura importantíssima per a l'intèrpret català, que passa per uns complicats moments des que quedés ingressat fa un mes per culpa del coronavirus.

Fa tan sols tres mesos, concretament el dia 3 de desembre, Sánchez oferia una entrevista al mitjà digital 'Chance', on parlava en profunditat dels seus projectes professionals i presentava el seu llibre 'Humanos que me encontré'. En aquesta publicació, l'actor de 'La que se avecina' relatava amb ironia i humor la Barcelona de la seva infància i el dia a dia d'un actor com ell.

Jordi Sánchez explica en aquesta entrevista a finals del 2020 que el seu barri «era molt especial. Era un barri de nova creació, llavors tots els pares tenien la mateixa edat en tots els blocs del barri. Tots els fills vam començar a néixer a la vegada, era com un 'Chiquipark' general. I tenia un encant, almenys a mi m'ho sembla, que no té ni un poble ni una ciutat. Era un barri especial i donava material per a moltes històries», confessava l'actor fa uns mesos, referint-se a Horta.

Elisenda, la dona de Jordi Sánchez allunyada de la vida pública

En aquesta entrevista, 'Recio' explica com el llibre està dedicat a Eli (Elisenda), la seva dona, i Violeta i Arnau, els seus fills. «Són la meva família més directa i immediata. Per tot, perquè tinc la vida que tinc gràcies a ells, són els meus fills i la meva dona. La vida que tinc és gràcies a ells, jo puc exercir d'actor i he pogut treballar sempre d'això perquè ens compenetrem i cada un viu un espai. I gràcies a això faig la vida que més s'assembla a la vida que sempre he volgut fer, i això és gràcies a aquestes persones que hi són, la meva família».

Tot i ser molt actiu en les xarxes socials i publicar assíduament fotos dels seus rodatges al cinema i la televisió, no és possible trobar alguna imatge de Jordi Sánchez amb la seva dona Elisenda i els seus dos fills. Aquest és un aspecte de la seva vida que l'actor cuida molt i sap l'important que és per a ell i tota la seva família mantenir una certa privacitat lluny del focus mediàtic.

L'actor, en la recta final de la seva lluita contra la Covid-19

L'actriu Nathalie Seseña, la seva dona a la ficció, ha enviat un missatge tranquil·litzador en les últimes hores a través del seu compte d'Instagram. La coneguda intèrpret va publicar aquest 'post' acompanyat d'un missatge molt positiu sobre la recuperació l'actor català, que fa un mes que hi és a l'UCI.

Nathalie va publicar una foto en què apareixen tots dos amb un gran somriure: «Avui feliç de saber-te cada dia millor i millor! Cada dia més a prop de tornar a jugar, xerrar i gaudir. Estimat Jordi, admirat senyor Recio, amic entranyable, tota l'energia per a la total i ràpida recuperació. Gràcies a tots els que heu enviat els vostres bons desitjos. Tot suma. Tot el meu suport als malalts de Covis-19 i als seus familiars, i agraïment enorme impagable, una vegada més, a tot el personal sanitari per la seva tasca increïble sempre i molt especialment en aquests temps».