Imatge de la reina Letícia

La reina Letícia sorprèn amb l'elecció d'un complement en la seva última aparició

L'asturiana ha completat el seu 'look' amb unes joies molt originals

Aquest dimarts, 2 de març, Felip VI i Letícia s'han lliurat els Premis Nacionals de l'Esport de l'any 2018, un acte que es va haver de posposar per problemes a l'agenda en 2019 i, posteriorment, el 2020, per la pandèmia i que s'ha celebrat al Palau Reial del Pardo (Madrid).

Tot i que els protagonistes de la cerimònia eren els esportistes que han sigut premiats, com el ciclista Alejandro Valverde o la boxejadora Joana Pastrana, el que més ha cridat l'atenció no han estat aquests professionals de l'esport, sinó el 'look' que ha triat la reina.

Enrenou per l'elecció d'arracades de la reina Letícia

La reina ha triat una faldilla prisada de 'Massimo Dutti', una que ja havia vestit en altres ocasions, i un jersei negre ajustat que ha combinat amb uns altíssims salons de 'Manolo Blahnik' i amb el seu inseparable anell banyat en or de 'Karen Hallam'.

Tot i que, sense cap dubte, el que més ha destacat del seu 'look' han estat les arracades que ha triat, que tenen una forma de cordons com un clar gest de complicitat a les sabatilles de fer esport.

Letizia en el lliurament de Premis Nacionals de l'Esport
Enrenou i conya amb les arracades que ha escollit la reina Letícia | GTRES

Una temàtica que ha encaixat a la perfecció amb l'acte al qual ha assistit, però que també ha provocat gran enrenou perquè no és habitual veure Letícia sortir de la seva zona de confort a l'hora de triar els seus vestits i els complements amb els quals els combina.

I en aquesta ocasió, aquesta original joia s'ha emportat tot el protagonisme del seu 'look', tal com han assenyalat les revistes especialitzades en la vestimenta de la reina. «Les arracades, per la seva mida, el seu trencador disseny i el seu to blavós, destacaven molt més que les que sol portar», han indicat des de 'Vanity Fair'.

'Vanitatis', a més, ha destacat que aquesta joia és la primera que «estrena en molt de temps» la reina Letícia, i des de la revista 'Diez Minutos' han dit que l'asturiana ha triat el seu pentinat precisament per poder lluir-la. «Li ha donat tot el protagonisme a aquest complement amb un monyo baix, una mica despentinat», afirmen.

Letícia aposta per una marca espanyola

Les arracades que ha triat la mare de la princesa Elionor per a aquesta ocasió es diuen 'Lace', i van ser dissenyats l'any 2019 per la firma malaguenya d'alta joieria 'Rod Almayate'. Es tracta d'un model que està banyat en or i pal·ladi, quallat de cristalls Swarovski. Està disponible en tres colors (blau capri, maragda i vidre) i es venen per 220 euros.

Tot i que ja no es trobaven disponibles per comprar a la pàgina web de la firma espanyola, des de 'Rod Almayate' han decidit tornar-los a posar a la venda amb l'opció d'encàrrec arran de l'elecció de la reina Letícia de lluir-los en aquest acte. Es tracta d'una marca amb la qual l'asturiana ja ha confiat amb anterioritat i que ha dissenyat joies per 'celebrities' de tot el món, des de Blanca Suárez fins a Miley Cryus, Rita Ora o Beyoncé.

«És un somni. És la quarta vegada que fa servir els nostres productes. Confia en la marca», han assenyalat Diego Díaz i Roberto Ferlito, els creadors de les arracades que ha lluït la reina Letícia en el lliurament dels Premis Nacionals de l'Esport de l'any 2018, a 'Vanitais'. «Ens va demanar un catàleg, va triar els seus preferits i em consta que ha lluït arracades nostres en més de quatre aparicions públiques», asseguren.