Isabel Pantoja arribant a l'aeroport per marxar a 'Supervivientes'

Un extreballador d'Isabel Pantoja ho confirma: «Feien dormir Isa Pantoja al carrer»

El convidat de 'Sálvame' podria enfrontar-se a conseqüències legals pels fets que acaba de revelar

Mentre Isabel Pantoja segueix tancada a Cantora, no paren d'aparèixer testimonis que segueixen embrutant la seva imatge i també la de tots aquells que l'envolten. Tenir diners per pagar-se un servei intern pot proporcionar moltes comoditats, però també alguns contratemps i que poden convertir-se en irremeiables per a la teva imatge pública.

Quan la 'tonadillera' estava en el seu millor moment, tenia de tot: un xofer, servei de neteja, cuiners, jardiners i algunes comoditats més. No obstant això, els problemes van arribar quan la Pantoja va anar perdent poder adquisitiu i va haver d'anar prescindint de tots aquells que l'acompanyaven.

De fet, ja no queda cap exempleat de la llar que no hagi aparegut a la televisió parlant malament d'Isabel Pantoja i de tots aquells que viuen amb ella. Ahir va ser el torn de Fosky, exmarit de Pepi Valladares i que va estar treballant com a xofer de la cantant. Aquest ha visitat el plató de 'Sálvame' per intentar dibuixar com es tractava a Isa Pantoja quan va arribar al clan dels Pantoja.

El seu relat va ser punyent i va deixar tots els col·laboradors sense parla. Fosky va dir que quan Isabel Pantoja es trobava treballant fora, el seu germà Agustín es dedicava a fer la vida impossible a Isa i la tractava de la pitjor de les maneres possibles. Davant d'això, li van demanar exemples de coses que passaven i la veritat, és que el que va explicar va deixar a tothom amb el cor en un puny.

El convidat va relatar que en una ocasió i en ple hivern, Agustín Pantoja va fer fora de casa a Isa Pantoja i la va deixar dormint al jardí, sabent el fred que feia al carrer. L'endemà, va arribar ell i la seva dona i van veure com la nena era al carrer sense poder parlar i va ser llavors quan van decidir trucar a Isabel Pantoja per explicar el que estava passant a casa seva.

Es veu que això no va agradar gens a la cantant, que va decidir prendre mesures molt serioses i va deixar de parlar-se amb la seva mare i el seu germà. Tanmateix, aquesta no va ser l'única situació que va viure el xofer, ja que també va presenciar insults xenòfobs cap a la llavors menor d'edat. 

Per si això no fos prou, Fosky també va explicar que la senyora Ana i Agustín custodiaven la nevera de la casa amb una cadena perquè la nena no pogués menjar res, privant-la així de viure amb comoditat.

L'exempleat també ha carregat contra Kiko Rivera, dient que la seva mare li donava diàriament més de dos mil euros perquè se'ls gastés en les seves coses. Una afirmació que se li ha girat en contra i que va motivar una trucada de Kiko per dir que això era mentida i que ho denunciarà.

Fosky juga brut contra Kiko Rivera

Lluny retractar-se, Fosky va seguir punxant Kiko Rivera, deixant entreveure que quan treballava de xofer en la seva família, en més d'una ocasió l'acompanyava a comprar substàncies nocives per a la salut. Un atac molt més dur que el primer i que si no pot demostrar, poden comportar problemes legals molt seriosos.

La visita de Fosky ha sigut força moguda, també va entrar per telèfon la seva exdona, Pepi Valladares, per explicar que aquest fa nou anys que no veu al seu fill i que va fugir d'Espanya per no fer front als problemes legals que té a casa nostra. Per defensar-se, Fosky va dir que Pepi es va quedar embarassada d'un altre home, encara que va acabar perdent aquest nadó. Una acusació que Pepi no ha deixat escapar i que ha rebatut dient que ella segueix tenint una família que l'estima i ell no. Fosky torna de nou avui al programa per sotmetre's a una prova de la veritat.