Foto de José Ortega Cano.

Preocupació per l'estat de salut d'Ortega Cano: «Esperem que tot surti bé»

El torero va contagiar-se de coronavirus fa dos mesos

Fa uns mesos, José Ortega Cano va contraure la Covid-19 amb la seva dona, Ana María Aldon. Tots dos van aconseguir superar la malaltia sense més complicacions, però d'un temps ençà, la salut de l'extorero s'ha vist afectada seriosament. Tant és així, que els seus éssers estimats estan molt preocupats per les conseqüències que el virus ha tingut en el seu organisme.

La revista 'Semana' publica entre les seves pàgines el grau de preocupació que existeix entre la família d'Ortega Cano, recollint les paraules del mateix torero sobre el seu actual estat de salut. Als seus 67 anys, l'exparella de Rocío Jurado ha experimentat una davallada anímica que l'impedeix gaudir del dia a dia, a més d'altres seqüeles que el pas de la malaltia li ha provocat.

«No tinc molt d'ànim»

Va ser el passat 1 de gener quan José Ortega Cano va donar positiu en coronavirus. A causa dels seus problemes de salut i la seva edat, totes les alarmes van saltar. No obstant això, el torero va aconseguir superar la malaltia i no va requerir hospitalització. Ara, dos mesos després del contagi, el marit d'Ana María Aldon encara no s'ha recuperat del tot i pateix els estralls que el virus ha deixat en el seu organisme.

«Fa unes setmanes que estic molt fotut», explica ell mateix en l'esmentada revista. Ortega assegura que pateix «forts dolors des de fa diverses setmanes, des que va patir els símptomes de la malaltia». Com acostuma a passar en persones que han contret el virus, les seqüeles que deixa encara són patents passat el temps i això han acabat afectant en el seu ànim: «No tinc molt d'ànim, gairebé no surto, només per visitar metges», confessa.

A l'espera dels resultats

Les visites a metge són contínues per a Ortega Cano. Tot i estar passant per un mal moment, el torero no perd l'esperança que no es tracti de res greu. En aquest sentit, s'ha realitzat diverses proves i rebrà els resultats en breu. «Estic preocupat, m'han de fer una endoscòpia i donar-me els resultats, així que esperem que tot surti bé», explicava el marit d'Ana María Aldon.

Sembla que des que la seva dona va començar a treballar com a col·laboradora a 'Viva la vida', les polèmiques que han girat al voltant de la família en els últims mesos i la infecció de coronavirus han acabat per passar-li factura. Ara, el torero està en mans dels metges per descobrir la malaltia que està afectant la seva salut i que manté en suspens tota la família.