Àlex Casademunt en una imatge d'arxiu amb les ulleres de sol a la samarreta

Telecinco ho revela: La família d'Àlex Casademunt podria prendre mesures legals

Una filtració va donar a conèixer a les xarxes socials la mort del cantant de forma immediata

El nostre país està encara impactat amb la tràgica i inesperada mort d'Àlex Casademunt. El que va ser concursant d''Operación Triunfo 1' ha mort amb 39 anys a conseqüència d'un accident de trànsit. La seva mort ha causat un gran dolor a la seva família que, sembla, podria haver-se assabentat dels fets de forma pràcticament immediata per xarxes socials, pel fet que es va produir una filtració. Com és lògic, ara s'ha obert una investigació per depurar responsabilitats i, a més, sembla que els éssers estimats de l'artista s'estarien plantejant denunciar-ho.

Les xarxes socials comuniquen la notícia

Quan no hi havia passat ni tan sols una hora de l'accident sofert pel cantant, a les xarxes socials es donava a conèixer la seva mort, concretament, un usuari de Twitter va escriure: «Descansa en pau! Àlex acaba de morir en un accident de trànsit a Mataró Park». Aquesta informació va causar un enorme impacte i ràpidament va haver-hi qui va preguntar a aquest: «Com? Ets un familiar o amic? És cert això?».

Totes aquestes preguntes van ser respostes per l'esmentat usuari d'aquesta manera: «No. Només que un conegut treballa en emergències i ho ha comunicat. Ell ha estat qui ha assistit a l'accident».

La família es podria plantejar denunciar

El fet que suposadament un professional d'emergències revelés aquesta informació tan tràgica ha portat al fet que es prenguin mesures al respecte. En concret, el reporter Miquel Valls, de 'El programa de AR', no ha dubtat a revelar que «ahir a la tarda concloïen les investigacions per part de la Policia Local de Mataró. Ja tenen confeccionat l'atestat i ja els podem avançar que s'obrirà una investigació interna per part dels serveis d'emergència de Catalunya després d'haver-hi aquesta filtració».

De la mateixa manera, el periodista, que era amic de Casademunt, ha donat a conèixer que els pares i germans de l'artista tampoc descarten actuar. Així, ha manifestat que «pot ser que en els pròxims dies siguin els mateixos familiars els que denunciïn la filtració per part d'un treballador».

Els internautes carreguen contra el responsable de la filtració

El fet que la mort de l'Àlex es donés a conèixer d'aquesta manera a les xarxes socials ha indignat a tots els seus éssers estimats. No obstant això, també s'han mostrat així molts internautes, que no han dubtat a carregar contra els responsables d'aquest desvergonyiment. I ho han manifestat clarament a través de missatges a Twitter com ara aquests:

  • «Fastigoses les ànsies per ser el primer a explicar la notícia i per fer-te viral a costa de la mort d'una persona».
  • «La gent no té escrúpols, decència i sensibilitat».
  • «Això és inhumà».
  • «La filtració de la mort d'Àlex Casademunt dos minuts després de l'accident sense haver informat la família és possiblement l'espectacle més grotesc que he vist mai en xarxes socials».
  • «Violar el secret professional pot comportar de 2 a 4 anys de presó. La família hauria de denunciar».
  • «Tant de bo això tingui conseqüències per al malvat responsable».

El comiat a Àlex

Mentre s'investiga l'esmentada filtració, avui el que cobra importància és el comiat a Àlex Casademunt. A partir de les tres de la tarda és quan s'ha obert la capella ardent perquè els qui l'estimaven puguin mostrar el seu condol a la família. A aquesta capella ardent s'espera que acudeixin molts dels seus companys d''Operación Triunfo'.

Alguns d'aquests només conèixer la mort del jove es van traslladar fins a terres catalanes per donar suport a la família. Així mateix, al voltant de dos quarts de sis de la tarda està previst que tingui lloc una missa en memòria del cantant. Finalment es produirà la seva incineració.