Leticia Sabater a Telecinco

Les polèmiques condolences de Leticia Sabater a Àlex Casademunt

La presentadora ja ha esborrat la publicació del seu compte d'Instagram

Aquest dimecres va succeir una notícia que ningú esperava. Un dia qualsevol que es despertava despertar amb la tràgica notícia de la mort als 39 anys del cantant Àlex Casademunt, concursant de la primera edició d''Operación Triunfo' (OT), després de patir a última hora del dimarts un accident de trànsit a Mataró.

Les reaccions del món de la música, de l'art, dels seus companys del programa de TVE i molts altres coneguts i persones properes no han tardat a produir-se. I és que, si alguna cosa li caracteritzava el jove, és que sempre ha estat una persona molt estimada dins de l'univers OT i, per aquest motiu, molts dels seus companys han volgut acomiadar-se d'ell en xarxes socials.

Alguns d'ells, com David Bisbal, ha estat un dels primers a escriure a Twitter un missatge dedicat al seu company i amic, que ha definit com «un tio espectacular». «Aquesta matinada em vaig despertar per atendre, com moltes nits, la meva filla petita i he llegit una notícia que m'ha gelat el cor. L'Àlex és un tio espectacular, dels que mai perden l'humor, no se'n pot anar tan aviat. No pot ser. No pot ser. No pot ser veritat», deia el text.

Per la seva banda, Chenoa també ha volgut mostrar els seus respectes al seu company d'edició en un altre emotiu missatge que ha publicat al seu compte personal de Twitter i en Instagram. «T'estimo Àlex. T'estimo molt. Marxa tranquil, aquí sempre estaràs al nostre costat. La meva música és la teva veu», ha escrit la cantant.

«Àlex allà on estigui ara rebrà tot el nostre amor. Ens has deixat totalment descol·locats, nen meu. El teu últim àudio i la foto del teu perfil amb la petita... Sempre al meu cor, des d'ahir a la nit que no puc creure-ho», ha escrit trencada i desconsolada Rosa López.

Una imatge que deixa molt a desitjar

En les últimes hores hi ha hagut una infinitat de missatges de suport, afecte i ànim. No obstant això, un dels missatges que no ha passat desapercebut i que ha generat molta polèmica, és el de Leticia Sabater. La presentadora ha donat el seu particular adeu al cantant al seu compte d'Instagram, però publicant una foto que no ha agradat a molt als usuaris.

A la imatge de la publicació surt ella mateixa posant davant la càmera, mirant-la fixament i mostrant dos tatuatges en els seus braços. Davant d'això, han estat molts els seguidors els que han mostrat la seva perplexitat, considerant que aquesta foto no té res a veure amb el condol i que era molt poc oportuna.

A la foto, Sabater escrivia: «Àlex descansa en pau, vaig tenir la sort de gaudir amb tu i conèixer-te en algunes ocasions. M'emporto el record d'una gran persona, afectuós, alegre, divertit... en definitiva, meravellós, un cel de persona! Molts ànims per a tota la seva família!! Amb molt d'afecte».

Per descomptat, les reaccions no han tardat a arribar:

«Però què té a veure la foto amb el condol??? De veritat que déu n'hi do... crec que aquest tema mereix tota la serietat del món. Mostra el teu respecte real i no amb postureig».

«Hauria fer-te vergonya, si no tens una foto d'ell, posa encara que sigui un llaç negre, però no una foto teva, que no ets el centre de la notícia».

Els usuaris han atacat a Sabater dient que «si no és la protagonista s'avorreix», ja que es pregunten «què té aquesta foto per donar unes condolències?». O, fins i tot, preguntes com «per què poses la teva foto?»

A hores d'ara, Leticia Sabater ja ha esborrat la polèmica publicació al seu compte d'Instagram, canviant-la per una altra on es veu el cantant català.