Àlex Casademunt, a la guitarra, cantant amb el seu germà Joan al programa de TVE ‘Tenemos que hablar’ l’any 2013

Parla Joan, el discret germà d'Àlex Casademunt: «Una part de mi...»

El país continua en xoc amb la tràgica defunció de l'exconcursant d' 'Operación Triunfo'

La mort d'Àlex Casademunt després de sofrir un accident de trànsit ha deixat a Espanya totalment desolada. Amb tan sols 39 anys, el cantant moria deixant a amics i a familiars totalment desolats. Ahir, 4 de març, els seus més íntims es van acostar a Mataró per a donar-li l'últim adéu a l'extriunfito, provocant que es produïssin escenes d'allò més emotives en el tanatori. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Abrigallat pels quals van ser companys del seu germà en 'Operación Triunfo’, Joan Casademunt s'acomiadava del seu germà amb una emotiva dedicatòria davant la premsa que provocava el plor d'aquells que es van acostar a escoltar-lo en aquests moments tan complicats. «Una part de mi està morta», confessava el germà del cantant al mateix temps que agraïa tot el suport rebut després de la pèrdua d'Àlex. 

Les emotives paraules de Joan Casademunt 

En el moment del discurs, al costat d'ell, es trobaven rostres tan coneguts com David Bisbal, David Bustamante o Manu Tenorio, que no van dubtar a abrigallar a Joan Casademunt en aquests difícils moments. Junts i units com una gran família, Joan i la resta d’extriunfitos acomiadaven amb paraules al qual fos cantant de 'Fórmula Abierta'. 

«Àlex estaria molt orgullós de veure això, estaria encantat de tota aquesta rebuda, és brutal, espectacular, estem encantats, en el moment més dur de les nostres vides», assegurava Joan davant la premsa. «En un moment tan delicat com aquest, estem absolutament destrossats, commocionats», continuava dient a punt de començar a plorar. 

Això sí, Joan ha tret enteresa en la meitat del seu discurs per a agrair l'al·luvió de suport que havia estat rebent en les últimes hores després que es filtrés la notícia de la defunció del seu germà. «Estem molt contents perquè Espanya s'ha bolcat amb algú amb un talent tremend, és part de mi, de nosaltres i de molta gent. És el moment més dur de la meva vida i de la nostra família, moltes gràcies per ser aquí». 

Mentre el silenci s'apoderava dels allí presents, David Bisbal aplaudia el discurs de Joan, provocant en aquest últim una reflexió que de segur ha retrunyit al cap dels allí presents: «Un germà no sé si es podria comparar a un fill, no sé, no sé». 

L'altre comiat d'Àlex Casademunt

La veritat és que els seus companys d’’OT’ i els seus familiars no han estat els únics que han volgut enviar-li tendres missatges a Àlex Casademunt. Nina, professora de 'L'Acadèmia' ha volgut mostrar el seu més sentit condol a la família fent públic un vídeo que definia totalment la personalitat del cantant: enèrgic i entremaliat.

«Estimat, vull recordar-te com eres en essència... Honest, transparent i molt però que molt trapella. A la teva família tota la força i el meu amor en un moment tan dur i trist. T’estimo petitó. Una abraçada a tota la família», escrivia en les seves xarxes socials.

Per part seva, Ares Teixidó també mostrava la seva tristesa per la pèrdua d'Àlex Casademunt a través del seu compte d'Instagram. La periodista publicava un text d'allò més emotiu amb el qual aconseguia emocionar i sorprendre pràcticament parts igual, ja que la seva relació d'amistat havia passat desapercebuda pràcticament fins al moment de la defunció del cantant

Sens dubte, la mort del cantant ha deixat un gran buit en aquells que el coneixien. Encara que tenia fama de ser una persona inquieta i fins i tot amb una certa picardia, la veritat és que l’extriunfito ha aconseguit deixar empremta en totes aquestes persones que han passat per la seva vida.