Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro rep la notícia que tant esperava sobre la seva mare

Andrea Janeiro celebra l'última hora sobre el seu estat de salut

Andrea Janeiro està molt contenta. La filla de Belén Esteban i Jesulín per fi veu avenços en la recuperació de la seva mare. La tertuliana encara es troba de baixa després del seu accident a Sálvame i la recuperació és lenta.

Tot i això, la princesa del poble compartia amb els seus seguidors uns vídeos amb què ha mostrat que torna a caminar. Dos mesos i mig després de la seva caiguda i després de la intervenció a què es va sotmetre, per fi albira una mica de llum.

Andrea Janeiro feliç per les últimes notícies de Belén

Andrea Janeiro ha estat una de les peces fonamentals en la recuperació de la seva mare. La noia es va bolcar de ple amb ella romanent al seu costat des del primer moment. Ha viscut de prop el patiment, la frustració i la impotència en veure's impedida.

I és que fa deu setmanes la vida de Belén va patir una aturada inesperada. Una caiguda en directe al plató de Sálvame li va provocar el trencament de la tíbia i el peroné, per la qual cosa va haver de ser operada.

Primer pla d'Andrea Janeiro
Andrea Janeiro ha estat molt pendent de Belén | GTRES

Des d'aleshores, el repòs ha estat absolut i la tertuliana només es podia moure en cadira de rodes. Però ara, per fi, la rehabilitació fa efecte i l'ex de Jesulín ha tornat a caminar.

Així compartia el moment amb els seguidors d'Instagram mostrant un vídeo on la veiem caminar en companyia de crosses. «Després de 63 dies aquest és el meu dia amb la meva fisio Vicky; de dilluns a divendres treballant de valent per tornar a la meva vida», publicava.

Muntatge Belén Esteban història instagram
Andrea Janeiro celebra que la tertuliana torna a caminar | Catalunya Diari

Des de l'hospital on l'estan tractant, la Belén està molt centrada en la recuperació. Amb ella, presenta el seu fisio amb qui treballa durament per recuperar-se i que és una peça fonamental en el seu dia a dia.

Per motivar-se encara més, l'empresària acompanya el moment amb la cançó We are the champions de Queen. Un clar reflex que està molt orgullosa i feliç de cada pas que està fent i que l'acosten més a la recuperació.

Andrea Janeiro està molt orgullosa de l'exemple de superació

Fa temps que Andrea Janeiro sap que Belén és una lluitadora. Però ara, aquesta idea s'ha reafirmat en veure-la superar cada dia. Perquè no ha estat fàcil remuntar després d'enfonsar-se després de l'accident.

El seu estat anímic va fer saltar les alarmes, però la jove ha estat fonamental en el seu renaixement. N'és una prova les imatges que ha compartit on no ha deixat res a l'atzar. Fins i tot la tinguda escollida mostra com està de convençuda lluitar fins al final.

A la samarreta, es pot llegir la frase «junts som més forts», una clara referència al fet que no està sola en aquests durs moments. I és que, a banda d'Andrea Janeiro, Miguel Marcos i la seva mare han estat fonamentals.

Belén ha deixat enrere l'angoixa i ara es mostra positiva i amb forces. Els avenços estan sent més que evidents i, ara que ja ha començat a caminar, no hi ha res que la pugui aturar. «Encara queda, però ho aconseguiré», publicava a Instagram.

Ràpidament, les reaccions dels seus seguidors no han trigat a aparèixer. Només conèixer-se que ja ha començat caminar, els seus més d'un milió de seguidors ho han celebrat.

Entre ells, companys de professió que desitgen la seva ràpida recuperació per tornar-hi a coincidir al plató de Sálvame. «Ja queda menys», «se't troba a faltar», «ànim», són alguns dels comentaris que ha rebut la publicació.