Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro revela a Miguel Marcos que no pensa perdonar-lo: «Indesitjable»

Andrea s'enfada després del joc brut d'un membre de la seva família

Andrea Janeiro està enfadada després del que ha viscut els últims dies pel que fa a un membre de la seva família. Andrea, l'única filla de Belén Esteban, va néixer el 1999, fruit de l'amor entre la madrilenya i Jesulín de Ubrique.

La veritat és que a Belén l'afecta qualsevol assumpte que tingui a veure amb la seva filla. I el que li va passar fa pocs dies amb la graduació d'Andrea ha fet enfadar la tertuliana de Sálvame.

I és que la primera filla de Jesulín va finalitzar, per fi, els seus estudis de Comunicació Audiovisual en un prestigiós centre de Birmingham, al Regne Unit.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Story de Belén Esteban a la graduació de la seva filla. | CatalunyaDiari
 

Han estat uns quants anys de constància i dedicació a una carrera que sempre ha agradat a la filla de Belén i que s'ha tret amb molt bones notes. Una cosa que ha afirmat la de Paracuellos en diverses ocasions.

Andrea Janeiro, emprenyada en veure com el seu pare la menysprea

Finalment, aquest 2022 Andrea concloïa la seva carrera relacionada amb el món audiovisual. Així, celebrava la seva graduació, un fet que omplia d'orgull tota la seva família, i especialment, la seva mare Belén Esteban.

El que la noia no s'esperava era que el seu pare tingués coses més importants que fer que acompanyar-la aquest dia. I és que era un dels dies més importants de la seva vida.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.
Andrea Janeiro ha confirmat el que s'explicava el seu pare. | GTRES
 

La realitat és que s'ha graduat, disposada a afrontar el mercat laboral de la millor manera. Això sí, sabent que molts la veuran amb altres ulls, en tractar-se de la persona que és.

El cas és que l'absència del torero ha emprenyat molt la de Paracuellos. «Quin indesitjable», ha dit la madrilenya al seu entorn, segons publica La Razón.

▶️ Vídeo del dia

Andrea Janeiro celebra de forma agredolça la seva graduació

L'excusa de Jesulín per no assistir a la graduació de la seva filla era que havia d'ajudar la seva dona a tenir cura d'Hugo.

Recordem que el tercer fill de Jesulín i la castellonenca va néixer a principis del mes de juny. Segons Belén Esteban, es tracta d'una mala excusa per no presentar-se en un acte en què devia haver estat el torero d'Ubrique.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro dins d'un cotxe.
Andrea Janeiro no vol saber res dels mitjans de comunicació. | GTRES
 

La veritat és que en la relació entre pare i filla havia millorat notablement gràcies a Juls Janeiro. I és que, ja fa més d'un any, la noia va deixar Arcos de la Frontera per anar-se'n a estudiar a Madrid.

Totes dues germanes sempre han mantingut una bona relació. Fins i tot, va ser Julia la que va donar peu a una trobada de totes dues amb el seu pare a la capital d'Espanya, i tot va anar bé.

Els diners que s'ha gastat la mare d'Andrea pels seus estudis

A més, aquest retrobament entre Andrea i Jesulín va arribar fins a un punt que la noia va viatjar des de Madrid fins a Arcos de la Frontera. Ho va fer per donar-li la benvinguda al seu germà Hugo i per tornar a veure María José Campanario i el seu germà Jesús, a qui fa molt de temps que no veia.

D'altra banda, s'ha sabut durant les últimes hores, segons una font molt propera a la madrilenya, que Jesulín «s'ha estat estalviant més de 20.000 euros a l'any. Parlem de la matrícula i de la resta de despeses que genera la carrera acadèmica d'Andrea a Anglaterra. En aquest aspecte, és Belén la que s'ha fet càrrec de tot, i n'està orgullosa perquè Andrea ha tret unes notes magnífiques, de matrícula d'honor».