Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro rep el missatge que esperava i revela la notícia del nou embaràs

Andrea Janeiro està al·lucinant amb les paraules de Jesulín, en exclusiva, en una revista

Andrea Janeiro s'ha endut una gran decepció. Sí, ja que una de les seves principals obsessions és ser un personatge anònim i que la premsa no la persegueixi diàriament.

Però, per aconseguir-ho té un punt clarament en contra: la seva mare. I és que Belén Esteban és un personatge famós, encantat de ser-ho i que fa negoci amb la seva popularitat. El seu pare, Jesulín de Ubrique, és també un dels homes més famosos d'Espanya.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Andrea Janeiro no és assídua als mitjans de comunicació si no és que l'enxampen i la fotografien | GTRES

Últimament, Jesulín semblava haver-se allunyat dels mitjans de comunicació per començar a viure altrament. Després de les incessants especulacions sobre una exclusiva a la seva revista de capçalera, Hola!, que no apareixia, la jove s'havia començat a fer il·lusions.

Potser, per fi, algú de la família havia entès que es viu millor sense l'assetjament mediàtic i compartia les seves intencions. Però, això semblava fins que ha clarejat aquest dimecres amb l'extens exclusiu protagonitzat per Jesulín de Ubrique i María José Campanario a la revista de la salutació.

Andrea Janeiro rep un missatge sorprenent

Andrea Janeiro no dona crèdit al reportatge que finalment el seu pare i la seva dona han fet a la seva revista de capçalera. És cert que no hi ha ni una sola foto d'Hugo, el germanet nounat d'Andrea, però ells parlen llargament de tot.

Un cop més, Jesulín ha sucumbit als encants (i al xec) de les portades que segueixen mantenint-lo al candeler. Vestits de blanc rigorós i envoltats de flors, Jesulín i María José declaren que «no podríem haver tingut millor regal per a aquests vint anys que el nadó».

Així, entre desenes de fotos molt cuidades i sense escatimar en 'Photoshop', la parella desgrana tots els detalls del part i de les primeres setmanes a casa, després del naixement d'Hugo. També parlen llarg i estès dels plans de futur, del seu passat, de la seva filla Julia, de la família del torero i fins i tot de Currupipi.

Això sí, ni una sola menció a la seva filla gran. És més, l'única Andrea que apareix al reportatge és Savini, la que signa les fotos del reportatge.

Tot i això, la filla gran de Jesulín sí que haurà rebut una notícia que l'haurà omplert d'alegria i sorpresa a parts iguals. En un moment de l'entrevista, Jesulín i María José no descarten protagonitzar un nou embaràs i ampliar la família.

Li pregunten a ella si després d'aquest tercer fill, «tanca el grup», i respon: «a veure, crec que l'hauria de tancar. És que són tan macos els nadons...». Després d'una riallada, deixa la porta oberta al que pugui passar.

«Si haguessin sigut cridaners i no deixessin dormir, però hem tingut molta sort», admetia. I és que, segons sembla, l'Hugo és molt bo, que menja (li dona pit, «com als altres dos») i dorm com els angelets.

Els plans de futur que ja coneix Andrea

Andrea Janeiro ha recompost la relació amb el seu pare, després d'anys de no tenir pràcticament contacte. Així que, algunes de les informacions que dona a l'entrevista ella ja les coneix. Per exemple, entre el més destacable, Jesulín protagonitzarà un documental «espectacular» en alguna plataforma encara per determinar.

Així mateix, confirma, juntament amb la seva dona, que la relació amb la família és estupenda i habitual i que la sortida de l'hospital després del naixement d'Hugo, es va produir «tranquil·lament quan em van donar l'alta, no hi havia premsa a la porta».

Primer pla de Jesulín de Ubrique a la plaça de toros
Jesulín d'Ubrique ha concedit la seva entrevista més esperada per desesperació d'Andrea | GTRES

Per la seva banda, el pare d'Andrea Janeiro vol seguir torejant, però únicament a festivals i de manera més reposada, ja que ara té una única prioritat: la seva família.

María José i ell «riuen molt junts», un dels secrets del seu idíl·lic matrimoni i fonamentalment és ell qui s'ocupa de canviar bolquers. A més, aquest any, no hi haurà vacances fora de casa, així que seguirem veient-los poc, com és habitual.