Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gema Aldón

El germà petit de Gema Aldón sap que el pitjor està per arribar i demana ajuda

Gema Aldón amenaça de revelar detalls desconeguts

Gema Aldón sap tot allò que passa al voltant del matrimoni de la seva mare i Ortega Cano. De moment, prefereix guardar silenci. Ha explicat un parell de males notícies pels programes, però confessa que encara es guarda alguna sorpresa.

La jove li ha anat agafant el gust a fer-se famosa. Després d'asseure's al Deluxe, ha fet un directe amb els seus seguidors de les xarxes socials. Va aprofitar per atacar el marit d'Ana María i el seu entorn, farta dels continus menyspreus que els han dedicat.

Contra tot pronòstic, Gema va revelar que l'havien temptada per participar en Pesadilla en el paraíso. Al nou reality de Telecinco hi haurà Gloria Camila, amb qui manté una relació molt tirant. No obstant això, ella va rebutjar aquesta possibilitat.

El motiu que la va portar a descartar aquesta oferta és que no es vol tancar en una casa per separar-se de la seva filla. Tanmateix, admetia que sí que ho faria per acudir a Supervivientes. «He vist totes i cadascuna de les edicions i això sí que m'agradaria, m'encantaria, de debò», confessava.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón també assegura que li queden moltes coses al pap. | Telecinco

Explicava que ella també tenia «problemes i he de solucionar una sèrie de coses abans d'anar a un lloc així». Tothom podria pensar que es tracta del conflicte que afecta la família, però no és així. «Jo tinc problemes d'alimentació i no es pot anar a l'illa amb aquesta sèrie de problemes», va apuntar.

Es mostrava una mica incòmoda parlant de l'assumpte. «Suposo que és un procés i que quan em senti més segura en parlaré. Vaig tenir una etapa de la meva vida en què no em trobava bé amb mi mateixa, em sentia malament», va assenyalar.

Gema Aldón va continuar dient que, per ara, «no em sento còmoda explicant-ho, espero recuperar la seguretat en mi mateixa. I poder continuar fent coses que abans no feia».

No va tenir inconvenient a parlar sobre la crisi que afecta els seus familiars. Deixa entreveure que podria treure a la llum molts detalls que ella coneix i que deixarien en mal lloc més d'un. No sembla importar-li que això també podria causar molt de mal al seu germà petit.

Els convida a no relaxar-se perquè, en qualsevol moment, podria revelar tot el que sap. «Puc parlar el que no està als escrits», va amenaçar.

De moment, sembla molt centrada en la seva carrera professional més enllà de la televisió. Explica que el seu objectiu «és obrir el meu propi tanatori. La meva vida no és com molts volen pintar-la: "segur que segueix parlant, vol anar a un reality"».

Desvela que els últims deu anys «m'han ofert infinitat de coses i hagués pogut parlar». Això sí, no tanca les portes a res en un futur immediat.

Gema Aldón es recorda de Glòria

Gema Aldón s'ha posicionat clarament del costat d'Ana María en aquesta batalla familiar. Això implica que, de tant en tant, li enviï un dard enverinat a la filla del torero.

«La meva mare sempre ha estat al costat del seu marit, fins i tot quan va ser a la presó. Que ens vam anar per estar amb ell a Saragossa. Ella i jo, repeteixo, ella i jo», recordant-se de manera indirecta de Gloria Camila.

Respecte a la situació de la dissenyadora, assenyala que, després d'unes setmanes una mica complicades, es comença a trobar millor. «Va a poc a poc. Està recuperant-se i de mica en mica està millor; ja almenys torna a tenir les seves xarxes i és a Instagram».

Gema Aldón, amb molta intel·ligència, va llançant missatges, però sense ser gaire agressiva amb les paraules. Promet que, quan arribi el moment, parlarà i ningú no l'aturarà.