Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.

Anabel Pantoja sap que la persona que més estima intenta enfonsar la seva relació

Anabel Pantoja troba un nou obstacle a la seva història d'amor

Anabel Pantoja ha sorprès tothom iniciant una relació a Supervivientes amb Yulen Pereira, després d'haver trencat recentment amb Omar Sánchez. És una relació que ha generat i segueix generant moltes crítiques perquè n'hi ha que no la creuen i consideren que continua amb ell per interès o diners. És més, té en contra els pares d'ell, als quals no els agrada la noia per al fill.

I ara, per si no n'hi hagués prou, hi ha una altra persona que farà tot el possible perquè la parella es trenqui. Es tracta d'algú que ella estima moltíssim. Ens estem referint a la seva tieta, Isabel Pantoja.

Anabel Pantoja i la seva relació, objectiu de boicot

La col·laboradora de Sálvame, tan aviat com ha sortit del reality, ha viatjat a Sevilla per veure els seus pares. Després, ha marxat fins a Cantora per poder felicitar la seva tieta pel seu aniversari. Tot i això, al contrari que altres anys, Anabel ha estat poc temps a la finca i això ha molestat la cantant.

La jove, després de veure-la, se n'ha anat a El Puerto de Santa María (Cadis) per reunir-se amb Yulen, amb Alejandro Nieto i amb Tania Medina, que junts han anat de concert. Però aquí no acaba tot, perquè, després, la parella ha fet un recorregut per Andalusia per marxar, finalment, a Egipte de vacances.

Aquesta situació no ha agradat gens a Isabel Pantoja, que esperava que la seva neboda romangués més temps al seu costat. S'ha adonat que ha preferit estar amb el seu xicot i això no ha fet gaire gràcia a la cantant. Per això, suposadament, està disposada a boicotejar la història d'amor perquè arribi al final.

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Anabel Pantoja sap que a la seva tieta no li agrada la seva relació | Telecinco

Ha estat Rafa Mora, a Sálvame, el que ha revelat les intencions de l'artista. Ho ha fet després de rebre la informació d'una persona que va estar a l'esmentat aniversari. Pel que sembla, segons ha explicat, la familiar d'Anabel va dir després que aquesta marxés: «Ja m'encarregaré jo que aquesta relació acabi». «A la mare d'aquest nen no li agrada ni la meva neboda ni la família. Doncs a mi tampoc no m'agraden ells».

D'aquesta manera, la vídua de Paquirri ha deixat clar que no està d'acord amb la nova història d'amor de la seva neboda. I no ho està perquè aquesta es troba absolutament 'absorbida' per ella i perquè els pares de Pereira no han deixat de sortir a la televisió.

Han anat a diversos platós guanyant diners i han deixat de manifest que la parella del seu fill els sembla poc o que pertany a un clan massa polèmic.

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Isabel Pantoja està disposada a trencar la relació d'Anabel i Yulen | GTRES

 

Anabel Pantoja i Yulen, cada cop més a prop de la ruptura

L'exconcursant de Supervivientes ja és conscient que hi ha moltes persones en contra de la seva relació i aquesta situació la podria estar fent trontollar. N'és una bona mostra que ella i el seu noi han estat enxampats discutint durant les seves vacances a Egipte.

Sálvame és el programa que ha accedit a les imatges del conflicte entre la parella, que s'està allotjant en un hotel de cinc estrelles al costat del Nil. Han estat vistos tenint una baralla dialèctica a l'aeroport, en què ella feia escarafalls mentre ell intentava explicar-li alguna cosa.

La discussió va acabar provocant que Anabel se centrés en el seu telèfon mòbil i que ni tan sols mirés el seu xicot. De tot això va ser testimoni una persona que ha parlat amb aquest espai. Ha dit: «Ella feia mala cara, semblava molesta». «De feliç, ella res. Ell, potser, pot ser que sí, però ella no».