Primer pla de Kiko Hernández maquillat

Kiko Hernández mostra la seva imatge més devastadora després de sortir de quiròfan

Hernández ha sorprès tothom amb una operació que molt pocs coneixien

Kiko Hernández és una caixa de sorpreses. Darrere de la seva aparent serietat i rudesa, malgrat que sembla que no li importi res que no sigui atiar els famosos des de la seva butaca a Sálvame, la realitat és una altra.

Hernández ha canviat radicalment des que es va convertir en pare de dues nenes, Abril i Jimena, que ja tenen 5 anys. Les seves filles han transformat completament la vida de Kiko. Abans era una persona molt més centrada en la seva feina, a la qual dedicava pràcticament tot el temps.

Brusc i sense miraments, Kiko presumia de ser una mena de Grinch televisiu, sempre malhumorat i amb els dards preparats. Amb la paternitat i arran d'una sèrie d'esdeveniments que han passat a la seva vida en els darrers temps, tot això ha canviat.

A més de mostrar-se molt més afable i relaxat, també parla més de la seva vida personal, abans tancada amb pany i clau. Així doncs, avui hem vist unes fotografies molt impactants que demostren que Kiko ha passat pel quiròfan per sotmetre's a una intervenció mèdica

L'operació al cap de Kiko Hernández, portada d'una revista

Kiko Hernández s'ha sotmès a un implant de cabells que ha deixat tothom sense paraules. El col·laborador, segons avança en exclusiva Diez Minutos, ja està gaudint de les seves vacances d'estiu.

Una de les primeres coses que ha fet ha estat sotmetre's a aquesta dolorosa operació que, en el seu cas, va durar vuit hores. Kiko s'ha posat pèl a tota la zona frontal i central del cap. No és que estigués especialment calb, però considera que calia aquest sever retoc estètic.

«Treballo en un mitjà de comunicació i la imatge és molt important, però sobretot vull que les meves filles em vegin guapo i jove», reconeix. Així doncs, el dia 5 passat es va desplaçar fins a la Clínica Livet de Madrid i allà es va sotmetre a l'implant de cabells que canviarà el seu aspecte.

A les fotografies que ja hem pogut veure hi apareix Kiko, amb ulleres de sol i amb la part posterior del cap embenada. A més, s'aprecia l'extensa zona on li han implantat pèl. Una imatge impactant que demostra que, ara que està a punt de fer 46 anys (els fa el 26 d'agost), li agrada cuidar-se.

▶️ Vídeo del dia

De fet, fa poc es va sotmetre a un lífting facial, una de les poques intervencions que ha reconegut. També porta una vida sana, ordenada i saludable, com a principal via de prevenció de la seva artritis psoriàsica, una malaltia degenerativa que l'ha deixat, de vegades, gairebé sense poder caminar.

Kiko Hernández i la recuperació després de l'operació

Kiko Hernández experimenta ara la fase postoperatòria d'aquesta delicada intervenció. L'implant de cabells és una de les operacions més comunes actualment entre els homes, però no per això deixa de ser delicada.

Així doncs, malgrat ser una intervenció freqüent, requereix que els dies posteriors a l'operació no es fregui la zona afectada. També cal prendre antiinflamatoris de forma constant i l'activitat s'ha de reduir al mínim, fins que els implants no estiguin una mica més enfortits.

Imatge de Kiko Hernández quan treballava al programa Crónicas Marcianas
Kiko Hernández vol recuperar la 'cabellera' que tenia quan era jove | Mediaset

Aquests dies, doncs, Abril i Jimena no poden gaudir de jocs i activitats amb el seu pare. Però, això no vol dir que Kiko no estigui pendent d'elles ni que, sense sortir de casa, no pugui fer activitats tranquil·les i lúdiques amb les petites.

Recentment, Kiko també s'ha fet el seu únic tatuatge fins ara. Consisteix en les inicials de les dues nenes, que portarà per sempre al canell. Després del lífting i de l'implant, sembla que Kiko s'està aficionant als retocs estètics per veure's jove i maco.

Quina serà la propera operació?