Primer pla de Joaquín Prat.

La dona que trepitja els talons a Joaquín Prat fa les maletes abans de començar

Prat es prepara per als canvis que venen

Joaquín Prat ha vist, sense poder fer res, com la seva vida laboral canviava de la nit al dia. Continua sent un dels professionals en qui més confien en Mediaset. Per això, s'ha guanyat amb escreix la fama de bon periodista i, principalment, de molt treballador. Tant, que ja feia força temps que passava el dia sencer a la televisió. En efecte, a més de ser la mà dreta d'Ana Rosa Quintana durant els matins, capitanejava Cuatro al dia a les tardes.

Cuatro al día
Joaquín Prat ha deixat la seva marca d'identitat a 'Cuatro al día' | CUATRO

Això feia que entrés a Telecinco a primera hora del matí i que en sortís gairebé a l'hora de sopar. Però, per aquest excés de treball, la seva vida personal s'ha vist afectada. Després de dotze anys de relació amb Yolanda Bravo, recentment han posat fi a la història de la qual queda un fill meravellós de set anys.

Joaquín ho va passar malament i es va refugiar en la feina, que li encanta i li dona l'energia i la motivació per seguir endavant. A més, aquesta nova temporada que comença d'aquí a poques setmanes l'havia de portar de tornada a Ana Rosa Quintana. La seva 'cap' i amiga té previst reincorporar-se a la feina després de superar el càncer que l'ha mantingut fora de joc durant mesos.

▶️ Vídeo del dia

Joaquín, que l'ha recordat en nombroses ocasions durant tot aquest temps, estava boig de content amb la tornada d'Ana. Ho anaven a celebrar al plató i tenia també ganes de tornar a Cuatro al dia, un espai pel qual sent molt d'afecte. Tot i això, ja diuen que la vida és allò que passa mentre tu fas altres plans. Un terratrèmol inesperat sacsejava els plans de Joaquín i ho posava tot de cap per avall.

Joaquín Prat, pendent de la nova dona que ocuparà el seu lloc

Joaquín Prat no s'imaginava gens que el seu destí era un altre. Sonsoles Ónega anunciava que deixava Mediaset i fitxava per Antena 3 d'un dia per l'altre. Això va obrir una crisi important quan ja tenien la programació de la nova temporada pràcticament tancada.

Per aquest motiu, va haver de reaccionar ràpid i el nom que va sonar amb més força per salvar la cadena va ser el de Joaquín Prat. Així doncs, pràcticament sense consultar-li-ho, se'l va obligar a deixar el seu estimat Programa de AR per fer-se càrrec de Ya es mediodía, el buit que deixava Ónega.

Joaquín, que a més a més de bon professional és un home d'empresa, acceptava el repte i poc després rebia més notícies. Tampoc presentaria Cuatro al día. La dona que el substituirà és Ana Terradillos, una altra de les periodistes de la casa i una de les que han anat guanyant més punts amb el pas del temps.

Terradillos, que s'enfronta també al repte més important de la seva carrera, ha decidit fer les maletes i posar terra pel mig. Així doncs, «completament integrada, amb felicitat i relaxada», ha passat uns dies idíl·lics a Corea del Sud.

Ana Terradillos seguirà els passos de Joaquín Prat

Terradillos és una gran aficionada als viatges, cosa que havia trobat molt a faltar durant la pandèmia. Ana i Joaquín són uns magnífics companys de feina i, tot i que no compartiran plató aquesta temporada, continuaran tenint bona relació.

Segurament Ana demanarà consell a Joaquín per fer una bona feina a Cuatro. Per ell, el programa de la segona cadena de Mediaset era un espai de llibertat, més artesanal que el que es fa a Telecinco i sense la pressió per les audiències.

A més, a Terradillos també li anirà bé aquest canvi d'aires. És una periodista seriosa i a qui li agrada tractar temes socials, de manera que el programa és perfecte per fer-ho. Val a dir també que, seguint les passes de Joaquín Prat, tot li resultarà molt fàcil.