Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, preocupada en saber que hi ha una nova malaltia a la família

La presentadora no guanya per a disgustos

Ana Rosa Quintana fa mesos que no apareix a un plató de televisió. En concret, se'n va allunyar per lluitar contra un càncer que avui dia pot anunciar ben orgullosa que l'ha superat.

No obstant això, una nova malaltia ha assotat la presentadora. Afortunadament, no és ella l'afectada, però sí algú de la seva família. I la veritat és que no són bons moments per a Ana Rosa Quintana.

Torna la malaltia

Han passat molt poques setmanes des que Ana Rosa anunciés que, després de diversos mesos de lluita, havia superat el càncer de mama. La periodista s'havia mantingut allunyada de qualsevol càmera de televisió, i eren molt poques les ocasions que apareixia a les seves xarxes socials.

Aquestes han estat testimonis, mínimament, de l'avenç del seu estat de salut. Sí, perquè es va saber que, durant el tractament, Ana Rosa havia trobat en el ioga una motivació personal.

«Ja hi ha estudis sobre l'efectivitat del ioga com a suport en pacients amb càncer de mama. Però jo no vinc a parlar-vos d'estadística ni del que pensen els uns o els altres, jo vinc a parlar-vos del que jo visc en primera persona. Aquesta és possiblement una de les experiències més boniques que he tingut des que soc professora de ioga», escrivia.

Ara, les seves xarxes han estat testimoni de tornar als focus. I és que Ana Rosa no es va voler perdre la festa de fi de festa de la seva productora audiovisual. En ella, a més de gaudir amb els seus, va posar per a les càmeres amb un nou 'look'.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana, acompanyada dels seus companys i amics | GTRES

Els seus cabells, ara curts i rossos van il·luminar als allà presents: Ana Rosa va assegurar en aquell esdeveniment, sis setmanes enrere, que tornaria al setembre. «El programa de Ana Rosa en ple i encara no estem tots. Gràcies pel vostre alè en aquests mesos, quina meravella retrobar-me amb tots a la festa d'Unicorn TV», escrivia.

Mentrestant, gaudeix de la família i viu l'estiu de la seva vida. La presentadora va posar rumb a la casa de Sotogrande al juliol, on passa els dies més calorosos. Tot i que, malauradament, hi ha hagut dies en què Ana Rosa Quintana no ha tingut l'ànim. I un ho ha viscut recentment, després que una nova malaltia assotés la seva família.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana, a la festa de final de curs de la seva productora amb el seu nou 'look' | GTRES

Ana Rosa Quintana, baixa d'ànims

Han sigut moltes les ocasions en què Ana Rosa Quintana ha afirmat que el seu equip de professionals és com la seva família. Per a ella, El programa de Ana Rosa ho és tot, igual que tot l'equip que hi treballa.

És per això que l'última malaltia a la qual s'ha d'enfrontar un company del programa, l'ha afectat. En aquesta ocasió, l'encarregada de dir-ho ha estat Patricia Pardo.

Concretament, ho ha fet en directe i enviant un missatge d'ànim i força al seu company. En acabar El programa del verano, la presentadora no deixava passar l'oportunitat i li enviava molt «d'afecte i ànims» a Javi.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo a plató d'El programa del verano| Catalunya Diari

«El redactor està passant una mala ratxa i des del programa de Telecinco, tots ens hem proposat no deixar-lo caure». «Que sentis el suport i l'afecte de tots», concloïa Patricia.

Immediatament, les xarxes socials s'omplien de missatges d'afecte per al redactor d'El programa de Ana Rosa. Tot i que, irremeiablement, aquesta notícia no ha fet més que posar al punt de mira Ana Rosa Quintana. Així és, perquè els rumors sobre la tornada als platós ja sobrevolen per totes les xarxes socials.