Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin durant un acte.

Els fills d'Iñaki Urdangarin viuen el retrobament més dur entre els seus pares

Iñaki torna a veure's cara a cara amb la seva ex

Iñaki Urdangarin està gaudint d'uns dies de descans a la localitat bascofrancesa de Bidart. Allà hi té una casa d'estiu la seva família, i és habitual que cada any s'hi reuneixi amb els seus. No obstant això, ningú comptava que aparegués en escena la infanta Cristina.

La germana del rei sempre ha estat molt unida a la seva sogra, Claire Liaebert. Així que, va aprofitar que tenia uns dies lliures per veure's amb el seu ex, a més dels seus fills. Com en els vells temps, encara que aquesta vegada l'escenari és totalment diferent.

Feia uns quants dies que Iñaki havia estat en aquestes platges amb la nova xicota, l'advocada Ainhoa Armentia. El viatge de la seva ex estava programat des de fa temps, però això no va ser impediment perquè la seva presència causés certa sorpresa. Més d'un es va quedar amb la boca oberta quan se la va creuar al bar de la platja.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin va estar a les platges de Bidart amb els seus fills i amb la seva exdona | Europa Press

Segons recull Esdiario, Cristina va ser vista passejant per la riba al capvespre. Estava força més prima del que era habitual i semblava estar amb la mirada perduda. Vestia una brusa blanca, pantalons vermells i unes ulleres de sol.

Possiblement se li vinguessin a la ment moltes imatges del passat. Sí, de quan eren una família unida que gaudien d'aquells sorrals. En tot moment va estar amb els seus guardaespatlles, que la van acompanyar fins a un petit bar del passeig marítim.

Hi va tenir l'oportunitat de reunir-se amb el seu ex. El pare dels seus fills es va aixecar per saludar-la, però només es van dedicar un breu 'hola' i sense cap somriure, petó o abraçada.

▶️ Vídeo del dia

El dolor continua estant molt present a la vida de la infanta, que no li perdona tot el que ha patit en els últims temps. A més, si encara hi ha contacte entre ells és perquè els preocupa el benestar dels seus quatre fills.

Iñaki Urdangarin va compartir taula amb ella, encara que durant els 30 minuts que es va prolongar la reunió amb prou feines es van mirar. Sí que se'ls va veure intercanviar unes quantes frases, encara que sense que hi hagués una conversa fluida. Ho feien en tot moment amb la mirada posada al mar, que semblava que era l'únic que podia calmar aquesta situació tan tensa.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia a la platja
L'exduc de Palma i Ainhoa van gaudir d'un dia de platja | Mediaset

La presència dels guardaespatlles va evitar que es pogués immortalitzar el moment. Però, sens dubte, seria una de les imatges de l'estiu.

Tot i això, no va ser l'única jornada en què coincidirien a la localitat bascofrancesa. I és que l'endemà, els exducs de Palma van a veure's les cares de nou, però en aquesta ocasió també hi eren presents tres dels fills del matrimoni. Així, Pablo, Miguel i Irene no van voler perdre's l'anhelat moment.

Iñaki Urdangarin segueix amb la seva vida amb total normalitat

Iñaki Urdangarin va poder gaudir de la jornada de platja acompanyat pels seus nois. L'ambient era distès i molt relaxat, compartint jocs aquàtics i moltes rialles. Semblava que la normalitat tornava de nou a la família.

L'exjugador d'handbol intenta repartir el seu temps lliure entre els seus fills i la seva noia. De fet, fa una setmana va ser retratat en una platja nudista amb ella. A les imatges apareixien molt apassionats, desmentint així els rumors sobre una possible crisi.

D'altra banda, el retrobament amb Cristina no alterava gens els seus plans, ja que va viure'l amb total normalitat, pensant sobretot en els joves. Per a ells resulta molt important tornar a veure els seus pares junts, encara que ja no siguin parella.

Així les coses, Iñaki ja considera la infanta part del passat. No obstant això, no impedeix complir el desig dels seus fills.