Primer pla de María José Campanario

María José Campanario sap que el divorci ha sigut tan dur que no hi haurà més homes

Carmen Bazán ha tingut una vida molt trista i dura aquests últims anys

María José Campanario passa per una època preciosa després del naixement del seu tercer fill amb Jesulín. Tot i que des que va donar a llum el petit Hugo no s'ha pronunciat públicament, ara s'ha sabut per ella mateixa que es troba més feliç que mai.

Així mateix, l'odontòloga i el torero han posat per a ¡Hola!, la seva revista de confiança, i han ocupat la gran portada. De fet, ningú no s'esperava que succeís perquè tot semblava apuntar que la mare de Julia Janeiro havia decidit allunyar-se del focus públic. Tot i això, han ofert l'exclusiva amb motiu dels seus vint anys de casats.

«No podríem haver tingut cap regal millor per a aquests vint anys que el bebè», deien. No hi ha cap mena dubte que tots dos estan molt feliços per aquesta bona època que estan travessant.

En canvi, tot sembla indicar que un important membre de la família de Jesulín no sembla estar passant per un bon moment, o això sembla pels cops durs que ha patit últimament.

Primer pla de María José Campanario.
L'odontòloga no pot creure's com ha canviat la vida d'un membre important de la família. | Europa Press
 

María José Campanario, testimoni que Carmen Bazán ja no és la mateixa

La persona en qüestió es tracta de Carmen Bazán, la matriarca del clan Janeiro. I és que, en els últims dos anys, Carmen ha estat força allunyada de tots els mitjans després de la pèrdua del seu exmarit.

En plena pandèmia, el juliol del 2020, Humberto Janeiro va ser ingressat a l'Hospital Universitari de Jerez de la Frontera amb pronòstic greu. Després de diverses setmanes plenes d'incertesa, finalment, el 9 d'agost moria amb 76 anys a causa d'una fallada multiorgànica derivada de la diabetis que patia.

▶️ Vídeo del dia

Durant les seves últimes hores de vida, el patriarca del clan va estar envoltat dels seus éssers estimats, però ni rastre de la seva exdona, Carmen Bazán. Un fet que es va tornar a repetir a la vetlla, ja que la mare de Jesulín tampoc no va aparèixer. Això sí, la mare de Jesulín va enviar una corona de flors, una manera de demostrar el seu condol.

Encara que a tots els va sorprendre la seva absència, la veritat és que no hi va anar per un gran motiu. Segons fonts properes, va assegurar que no va poder assistir al funeral perquè estava «molt afectada» per la seva mort.

Primer pla de Carmen Bazán
La matriarca dels Janeiro està molt allunyada dels mitjans. | Europa Press
 

Per desgràcia, l'àvia d'Andreita va haver de patir dos moments molt durs que van provocar que la seva vida fes d'un gir de 180º. No només va haver de fer front a la mort del pare dels seus fills, sinó que també ella passava per una complicada situació que va posar en joc el seu estat de salut.

El febrer de l'any passat, Carmen Bazán va haver de ser intervinguda quirúrgicament per uns forts dolors a la zona del maluc. Tot i que l'operació va resultar ser tot un èxit després de tres hores al quiròfan, el postoperatori va ser summament dur. Per si no n'hi hagués prou, es va arribar a comentar que Carmen només va rebre les visites dels seus fills Víctor i Carmen per la pandèmia de la Covid-19.

D'altra banda, en plena recuperació, la mare de Jesulín va haver d'afrontar un altre revés. Sens dubte, la pèrdua del seu xalet a la urbanització d'El Bosque (Cadis) va acabar d'empitjorar-ho tot. I és que a la matriarca li van embargar l'habitatge per impagament, de manera que, al cap de poc temps, l'immoble es va vendre per un valor d'aproximadament 95 mil euros.

Tot i això, actualment es troba vivint, de nou, a Ambiciones, l'exclusiva finca dels Janeiro, per estar molt més a prop del seu entorn familiar. És allà on Carmen Bazán s'està centrant completament en la seva faceta com a àvia, de fet, no s'allunya dels seus nets.

La notable tensió entre dos membres claus de la família

Ara, centrada en el rol d'àvia, Carmen Bazán ocupa les seves estones lliures dedicant-se als més petits de la família. Tot i això, tot apunta que la seva atenció se centra, sobretot, en els fills de Víctor Janeiro amb Beatriz Trapote, una situació que molesta María José Campanario.

Justament, diversos mitjans han indicat que l'odontòloga està disgustada amb Carmen. Des que va néixer Hugo, Carmen ha 'trigat' diversos dies a aparèixer per conèixer-lo, un temps que no va esperar per donar la benvinguda a la seva neta Brenda, l'última filla de Víctor Janeiro.

Per aquest motiu, la relació entre totes dues seria força freda, malgrat els bons moments que estan travessant María José Campanario al costat del torero.