Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i Rocío Carrasco

Andrea Janeiro s'enfada amb Rocío Carrasco i parla amb la seva mare

La jove està en boca de tothom per uns comentaris que ha fet Belén Esteban

Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban i de Jesulín de Ubrique, s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor perquè és coherent. Pretén estar lluny del món de la televisió i no vol sortir perjudicada de determinats escàndols, per això ha demanat a la seva mare que sigui més prudent. I és que la jove és conscient que tot el que fa Belén és estudiat al detall.

Té una relació fantàstica amb la seva mare, i sap que aquesta té una relació molt estreta amb Rocío Carrasco. L'ex de Jesulín està molt implicada en el drama de la seva amiga, així que n'opina amb molt d'entusiasme. Aquest posicionament, però, ha donat per a grans problemes que han posicionat la seva filla, Andrea, en una situació complicada.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Rocío Carrasco ha protagonitzat un nou programa a Telecinco | Mediaset

Rocío Carrasco ha tornat a Telecinco amb 'Montealto: retorno a la casa', un programa especial per a honrar la memòria de la seva mare, Rocío Jurado. Belén Esteban és col·laboradora d'aquest espai i ha participat activament en debats que estan generant molta polèmica. I Andreíta suposadament li ha demanat que no s'hi impliqui més, perquè no vol sortir perjudicada d'aquest escàndol.

La filla de Rocío Jurado ha patit molt per culpa de gent de la seva pròpia família, així que ha decidit donar un cop a la taula i dir el que sent. Des que va morir la seva mare, està bastant sola, però no necessita ajuda de ningú per a recuperar la força. Esteban li fa costat en aquest procés, i tot fa pensar que la seva filla li ha demanat que es mantingui en un segon pla.

Andrea s'ha quedat sense alè en escoltar algunes declaracions de Rociíto, com per exemple que compartirà l'herència de la seva mare. Ha cedit les pertinences que Rocío Jurado tenia a casa seva perquè els espectadors recordin la cupletista, però no vol regalar res. «De moment, custodiaré tots els objectes, perquè vull que la gent que l'estimava i l'admirava els vegi».

Andrea Janeiro, sense paraules després de l'últim moviment de Rociíto

La jove viu fora d'Espanya perquè vol ser una persona anònima i sap que és la millor manera d'estar lluny dels mitjans. No obstant això, està al corrent de tot el que passa a Telecinco perquè sap que la seva mare, Belén Esteban, treballa a la cadena i està exposada. Tot fa pensar que la jove ha vist 'Montealto: regreso a la casa' i que, per tant, ha descobert el que Rocío Carrasco tenia preparat.

Rocío sabia que tornar a la televisió per a ensenyar el que la seva mare guardava a casa seva no era suficient. Per això ha decidit canviar d'aspecte. S'ha tallat els cabells i ha reaparegut totalment renovada. Andreíta, com la resta d'espectadors, s'ha quedat atònita en veure el nou look de l'hereva de 'la més gran'.

Belén Esteban ha col·laborat a l'últim programa que ha protagonitzat Rociíto perquè aquests últims mesos s'han fet molt amigues. Així doncs, té informació privilegiada sobre Carrasco, i els comentaris que fa són molt sucosos. El problema és que situen la seva filla, Andreíta, en una situació delicada, ja que la jove no vol que l'esquitxi res que estigui relacionat amb la televisió.

Andrea Janeiro entén l'excusa de Rocío Carrasco

Andrea ha escoltat atentament les explicacions de Rocío Carrasco, a qui han acusat de vendre la memòria de la seva mare, Rocío Jurado. Recordem que està ensenyant el que la cantant tenia a casa seva, i hi ha gent que no ho veu amb bons ulls. «De tots els objectes que hi ha, n'he cedit moltíssims perquè es pogués fer el programa, però n'hi ha d'altres que me'ls quedo jo», explica.

Belén Esteban sol defensar la seva amiga Rocííto amb contundència, i aquest posicionament li està generant problemes. A les xarxes socials l'acusen d'interessada. I és que hi ha qui diu que s'ha posicionat a favor d'ella perquè ara és un dels personatges més importants de Telecinco. Aquest debat cada cop va agafant més força, així que la princesa del poble haurà de donar explicacions.