Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una festa al fons, Andrea Janeiro amb rostre neutre i tirants negres i Jesulín de Ubrique amb rostre neutre i vestit gris

Andrea Janeiro torna a quedar-se fora d'una festa organitzada per Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique ha convidat tota la família a l'aniversari del petit Hugo, però s'ha oblidat d'Andrea Janeiro

És prou conegut que Andrea Janeiro no té la millor relació amb el seu pare, Jesulín de Ubrique. Es coneix que des de fa temps no mantenen cap mena de relació.

Des de la separació amb Belén Esteban, va començar a disminuir el contacte amb Andrea. Cosa que va anar a més quan va començar a tenir fills amb María José Campanario.

Els darrers anys, Andrea Janeiro se n'ha anat a viure als Estats Units. Des de llavors, no hem vist Jesulín travessar l'Atlàntic per anar a visitar-la. A més, tampoc ha transcendit una trobada entre ells en les diverses visites que ha fet ella a Belén Esteban  a Espanya.

Primer pla d'Andrea Janeiro amb rostre neutre en el 18è aniversari
Una prova més de la relació nul·la entre Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro | Europa Press

Jesulín de Ubrique no convida la seva filla Andrea Janeiro a una festa familiar

El 7 de juliol passat, Hugo, el fill petit de María José Campanario i Jesulín de Ubrique, va fer dos anys. Motiu pel qual els seus pares van decidir organitzar una festa d'aniversari amb tota la família com a celebració.

Per això, el matrimoni va decidir convidar tots els familiars a un dinar en un bon restaurant d'El Puerto de Santa María, Cadis. Un esdeveniment en què pràcticament no va faltar ningú, ja que cap es volia perdre aquesta nova reunió de tota la família.

A la celebració vam poder veure l'àvia Carmen Bazán. També hi van ser els pares de María José. Els que tampoc no es van voler perdre la cita van ser els germans de Jesulín de Ubrique i els de l'odontòloga.

Com no podia ser d'una altra manera, també hi van ser presents els germans d'Hugo, Julia i Jesús. No obstant això, la que no vam poder veure és la seva altra germana, Andrea Janeiro.

Muntatge amb Andrea Janeiro amb rostre neutre i Jesulín de Ubrique seriós de perfil
Andrea Janeiro, exclosa de la festa familiar | catalunyadiari.com

Ha saltat la sorpresa en sortir a llum que la filla de Belén Esteban no era present a la celebració. Encara més, es rumoreja que no és que no hi hagi volgut anar, sinó que tot indica que ni tan sols hauria estat convidada.

No hi ha dubte que aquest és un gest força revelador de quin és el grau de desafecció que tenen pare i filla. Cal destacar que Hugo és germà d'Andrea, per la qual cosa són familiars molt propers per acudir a aquest tipus d'esdeveniments.

A més, sempre s'ha sabut que Andrea té un afecte especial al seu germà petit. De fet, malgrat la mala relació amb el pare, va ser de les primeres que va anar a l'hospital per conèixer-lo. Una invitació que va ser per part de María José, no per part de Jesulín.

Primer pla d'Andrea Janeiro amb la cara seriosa
Andrea Janeiro no ha estat convidada a l'aniversari del seu germà Hugo | GTRES

És cert que des de llavors no hi ha hagut gaires trobades entre ells. La mala relació amb el pare dificulta molt aquest acostament. Tanmateix, se sap que Andrea ha estat molt pendent del creixement d'Hugo a través de via telefònica.

La realitat és que Andrea sempre ha volgut tenir més contacte amb el germà. Motiu pel qual segurament li ha molestat especialment no haver estat convidada al seu aniversari.

El pròxim 20 de juliol Andrea Janeiro fa 25 anys. Una edat molt destacada, per això es preveu una gran festa d'aniversari per celebrar-ho. Caldrà estar pendents de la llista de convidats. Veurem si decideix convidar la família del pare o dona per acabada la relació amb ells.