Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de 'La Promesa' amb Jana mirant cap amunt amb una bossa a l'espatlla, el logotip de la sèrie i el de TVE

El motiu pel qual TVE es nega a emetre 'La Promesa' la pròxima setmana

Els espectadors de 'La Promesa' es quedaran diversos dies sense poder gaudir dels nous capítols

La Promesa ha aconseguit refermar-se a la graella de TVE, gràcies al fet que les seves trames han conquerit nombrosos espectadors. Per això aquests no es perden cap dels capítols d'aquesta, que es retransmeten a les tardes.

Fotografia de Manuel Regueiro i Eva Martín a La Promesa
'La Promesa' compta amb nombrosos seguidors | RTVE

Tot i això, aquests fans de La Promesa s'enfronten aquests dies a un problema. La 1 deixarà d'emetre-la diverses vegades la setmana que ve. No ho farà per una raó: el seu lloc l'ocuparan diferents partits de l'Eurocopa.

La Promesa es quedarà sense emetre's diversos dies

La Promesa està vivint uns episodis molt intensos a causa de la mort inesperada de Pía i fins i tot per l'afer entre Alonso i María Antonia. Per això, els seus incondicionals, més que mai, estan enganxats ara a les trames, les quals quedaran en suspens la setmana que ve.

Sí, perquè TVE no emetrà la sèrie d'època uns quants dies. La raó és que l'Eurocopa arrenca aquest divendres i alguns partits coincideixen amb l'horari d'aquella. Per tant, l'ens públic ha decidit substituir-la per aquestes trobades esportives, així ha provocat l'enuig dels seus espectadors.

En concret, tot fa indicar que no es podrà gaudir de La Promesa dimecres 19, així com tampoc es veurà La Moderna. El seu lloc l'ocuparà l'enfrontament entre els equips d'Alemanya i d'Hongria.

Fotografia de les criades de La Promesa a La 1
'La Promesa' no s'emetrà uns quants dies per culpa dels partits de l'Eurocopa | RTVE

De la mateixa manera, tampoc s'emetrà dijous 20. En aquest cas, pel partit del torneig europeu esmentat que enfrontarà Dinamarca i Anglaterra.

Encara més, el divendres 21 els fans de La Promesa es quedaran igualment sense veure-la. A la seva franja es retransmetrà la trobada entre Polònia i Àustria.

I aquí no ho queda tot. Segons el calendari d'aquesta competició, hi haurà més jornades en què la sèrie sobre els marquesos de Luján estarà fora de la graella. Seran els dies 25 i 26 de juny, així com aquestes altres dates: 1, 2 i 5 de juliol.

Això sí, a l'espera que TVE confirmi oficialment la informació, n'hi ha que consideren una altra possibilitat. I és que les jornades en què el partit comenci a les 18:00, s'emetin almenys 30 minuts de la ficció per a satisfacció dels fans. Caldrà veure-ho.

La Promesa: totes les trames que hi vindran

La Promesa patirà una aturada per culpa d'aquestes retransmissions esportives, però els seus espectadors han de saber que tenen preparades situacions molt interessants. Sí, a la recta final d'aquesta setmana s'acosten girs per a alguns personatges.

Per exemple, Vera prendrà una decisió difícil per aconseguir treure's del mig per sempre Santos. Ho farà alhora que cuida Lope, que està travessant un moment molt complicat, en què comptarà amb ajuda dels seus companys. Tot i que Salvador i Jana prendran la determinació de no amagar més això que li està succeint al cuiner i ho comunicaran a Rómulo.

Per si no n'hi hagués prou, la situació serà cada vegada més tensa entre Alonso i María Antonia. Primer, perquè Cruz els preguntarà a boca de canó què passa entre ells i, segon, perquè Lorenzo intentarà conquerir aquella. Una situació que es complicarà quan la convidada al palau comenci a deixar-se engalipar pel militar i quan el marquès li demani que marxi.

A més, es produirà un acostament entre Catalina i Adriano. Mentrestant, Manuel i Curro veuran cada cop més complicada la seva posició a la guerra.

Captura de Catalina i Adriano mirant-se a La Promesa
'La Promesa' farà que Catalina i Adriano lliguin caps | RTVE

I a tot això s'hi unirà un conflicte més. Petra, interpretada per Marga Martínez, continuarà obstinada que Gregorio es faci càrrec de Diego, el fill de Pía. Per això, finalment, Rómulo hi intervindrà i ho evitarà prenent una decisió realment dràstica.