Primer pla de Andrea Janeiro

L'última vegada que Andrea Janeiro va veure Jesulín va passar una cosa que no oblidarà

Andrea Janeiro té aquest dia gravat a la seva ment

Andrea Janeiro no oblidarà mai el que va passar l'últim dia que va veure el seu pare en persona. I és que aquell moment es va convertir en un dels més importants per a tot el clan d'Ambiciones.

Durant tots aquests anys, la filla de Belén Esteban ha intentat per tots els mitjans tenir una bona relació amb la família paterna, però tot apunta que està sent una tasca una mica complicada per a la jove. Tot i que ha crescut sense el seu pare, Andrea Janeiro sempre ha somiat amb la idea de, algun dia, poder tenir la relació que tant desitja amb Jesulín de Ubrique i els seus germans.

Muntatge de fotos de primer pla d'Andrea Janeiro i el seu pare, Jesulín de Ubrique, ell amb rostre somrient
Andrea Janeiro sempre ha viscut sense la figura del seu pare | España Diario

Per un moment, la jove va veure com aquest somni es feia realitat. El 2021, quan el torero estava participant a 'El Desafío', va tenir l'oportunitat de reunir-se amb ell i Julia Janeiro. «Jesulín de Ubrique s'ha reunit amb les seves filles. Em semblaria molt injust callar-me. No diré absolutament res, però em sento millor[…]. Ha estat el pare qui ha fet el pas», va assenyalar la mare d'Andrea Janeiro en aquell moment.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A partir de llavors tot apuntava que la relació entre ells estava millor que mai, però res més lluny de la realitat. I és que va haver de passar gairebé un any perquè pare i filla es tornessin a veure les cares de nou. Un esdeveniment que Andrea Janeiro no oblidarà mai, ja que va passar una cosa que va marcar la seva vida i la de la resta de la seva família per sempre.

Andrea Janeiro ho recorda com si fos ahir

Andrea Janeiro no oblidarà mai el que va passar l'última vegada que va poder veure el seu pare i els seus germans. I és que aquella trobada es va produir per un motiu d'allò més especial: el naixement del petit Hugo. Tot i que no sabem si s'han retrobat entre aquests dos esdeveniments, la veritat és que el part de María José Campanario va acaparar tota l'atenció dels mitjans de comunicació.

El passat 7 de juny del 2022, tota la família paterna d'Andrea Janeiro es va traslladar fins a Jerez de la Frontera per donar la benvinguda al fill petit del matrimoni. I, com era d'esperar, la primogènita de Jesulín no es va voler perdre aquest moment per res al món.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Andrea Janeiro va veure el seu pare per últim cop el dia del naixement del seu germà petit | Europa Press

Tal com va assegurar la mateixa Belén Esteban, la seva filla estava «com boja» per conèixer el seu germà petit. Per això, quan va tenir l'oportunitat, no s'ho va pensar dues vegades i es va traslladar fins a la ciutat gaditana per conèixer-lo en persona, cosa que Paloma García Pelayo va confirmar a 'El programa de Ana Rosa'. Aquell dia, la periodista va assegurar que, a les hores següents al part, «s'esperava la visita» d'Andrea Janeiro.

Tot i això, aquest esdeveniment familiar no va estar exempt de polèmiques. Encara que alguns van assegurar que va ser María José Campanario la que la va convidar perquè conegués el seu germanet, 'La princesa del pueblo' té una versió totalment diferent.

Belén Esteban amb cara d'ensurt al plató 'Sálvame'
Belén Esteban defensa la seva filla a la televisió | Mediaset

Segons va assegurar fa unes setmanes, va ser la mateixa Andrea Janeiro qui, en tot moment, es va mostrar veritablement interessada en anar a l'hospital per donar-li la benvinguda al petit dels Janeiro. Tant és així que no va dubtar a retreure-li al seu ex que va ser la jove la que, per voluntat pròpia, va decidir agafar un tren per anar a aquest esdeveniment familiar.

Aquest nou enuig de Belén es va produir hores després de fer-se oficial el retorn de Jesulín de Ubrique a Mediaset España. A més, la tertuliana de 'Sálvame' va aprofitar l'ocasió per recordar-li al seu ex que «cal mantenir els fills, però tots igual».