Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Andrea Janeiro quan tenia 18 anys

Andrea Janeiro torna a ser assenyalada: quina relació té amb el bebè de Campanario

Andrea Janeiro està una altra vegada al punt de mira

Andrea Janeiro va expressar quan va fer els divuit anys que es volia mantenir allunyada dels mitjans. Volia tenir una vida absolutament privada, res a veure amb les dels seus pares. I la veritat és que en línies generals s'ha respectat aquest desig.

Tot i això, Andrea ha vist que últimament ha estat notícia per la ruptura amb el seu xicot i fins i tot perquè torna a estar enamorada. Però, aquestes últimes hores, si està d'actualitat, és perquè s'ha revelat quina relació té amb el seu tercer germà. Sí, amb Hugo, el fill petit de Jesulín i de María José Campanario.

Andrea Janeiro, la gran absent

La filla de Belén Esteban sabem que fa un any no va dubtar a viatjar fins a Cadis per poder conèixer Hugo. Aquest acabava de néixer i ella, tot i no tenir una relació fluida amb el seu pare i la majoria de la seva família paterna, va desitjar veure el petit. Un bonic gest el que va tenir i que vam conèixer recentment per boca de la seva mare.

Andrea, amb aquest detall, crèiem que hauria 'estovat' el cor de Jesulín i de la seva dona, María José Campanario. Però, res més lluny de la realitat. La relació entre les dues parts no sembla que hagi millorat.

Bona mostra d'aquest distanciament és que ara la família Janeiro ha celebrat el primer any de vida del nadó i la noia ha estat la gran absent. Segons s'ha publicat, a la festa han estat convidats els tres germans de Jesús, la mare d'ell i fins i tot els seus nebots. També hi han assistit els altres fills de la parella així com els pares de María José, Pepe i Reme.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Andrea Janeiro no ha estat present a la festa d'aniversari del petit Hugo | Europa Press

Però, d'Andrea no se n'ha sabut res. I això ha generat tota mena de rumors. Per exemple, hi ha mitjans que han publicat que la noia ni tan sols hi ha estat convidada. No obstant això, la veritat de la seva absència es desconeix, perquè ni tan sols Belén ha trencat el seu silenci per aclarir els fets. Tots es mantenen callats i no han donat explicacions sobre això.

Sigui com sigui, la situació sembla deixar de manifest que la noia continua sense tenir una relació fluida amb el seu clan patern. Això fa semblar, per tant, que no té cap mena de vincle amb el nadó de la família.

Muntatge de fotos de primer pla d'Andrea Janeiro i el seu pare, Jesulín de Ubrique, ell amb rostre somrient
Andrea Janeiro continua sense tenir un vincle estret amb la seva família paterna | catalunyadiari.com

Això sí, possiblement està molesta perquè la seva àvia, Carmen Bazán, tampoc sembla haver-la trobat gaire a faltar en aquesta celebració, com recull Diez Minutos. I és que, en ser preguntada per la premsa per aquesta cita no se n'ha recordat, i ha exposat: «Hi han estat Julia i tots».

Andrea Janeiro, molt aferrada a la seva mare

Andrea Janeiro no ha estat a l'aniversari d'Hugo i això sembla distanciar-la més dels Janeiro. Tot i això, mentre que d'aquests continua allunyada, tret de la seva tieta Carmen, continua molt aferrada a la seva mare. Tant és així que recentment no ha dubtat a viatjar a Espanya per estar al seu costat en una cita molt especial.

La noia, que en el futur heretarà l'empresa alimentària de Belén, ha vist que aquesta ha volgut fer un pas professional més. Ara que acaba 'Sálvame', ha decidit provar sort com a DJ i, davant d'aquest nou repte, la seva filla no ha faltat a la cita.

Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, totes dues somrients
Andrea Janeiro sí que ha viatjat a Espanya per estar al costat de la seva mare | España Diario

Andrea, que viu i treballa a Los Angeles en una cadena de ràdio, ha visitat Espanya per donar suport a 'La Esteban' en aquesta estrena musical. Aquest ha tingut lloc en una guingueta de Torremolinos i allà la col·laboradora ha rebut el suport del seu marit i d'Andrea.

Després d'aquesta cita, la noia ha tornat als Estats Units per continuar amb la vida que ja té allà. Això sí, s'espera que ben aviat torni a Espanya, en companyia del nou xicot, per gaudir de les vacances d'estiu.