Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro no vol sortir de casa: la foto de la vergonya de la seva mare

La imatge mostrada per Belén Esteban no ha agradat gens a Andrea Janeiro

Andrea Janeiro i Belén Esteban mantenen una bona i estreta relació. No obstant això, no implica que la jove, de vegades, senti vergonya del que fa, diu o mostra la col·laboradora públicament. Així, per exemple, va experimentar fa uns dies quan va veure la de Sant Blai cantar en anglès en un programa radiofònic.

Doncs bé, ara ha tornat a no voler sortir de casa per no escoltar les crítiques que està rebent la copresentadora de 'Sálvame'. Tot perquè ha lluït un estilisme en aquest espai que li quedava realment malament.

El 'look' de Belén Esteban que provoca la vergonya d'Andrea Janeiro

La tarda d'aquest passat dimarts Telecinco va emetre durant l'horari de 'Sálvame' un especial per homenatjar Rocío Jurado. Un programa especial titulat 'El último viaje de Rocío' i que, comptant amb els col·laboradors habituals del programa vespertí, entre ells Belén, van fer un repàs per la vida de la cantant.

La cadena va demanar a aquells que, atesa la rellevància del format, anessin vestits al plató amb les seves millors gales. Així que, la mare d'Andrea va optar per portar una vestimenta morada que pertany a la nova col·lecció de Raquel Bollo, qui ja havia lluït la mateixa peça en una gala del 'reality' 'Secret Story'.

Exactament es tractava d'uns pantalons cigarreta i una peça superior de cridaneres mànigues globus. Un conjunt que, pel que sembla, es pot adquirir per uns 145 euros.

Pla general de Belén Esteban vestida de lila durant l'homenatge especial a Rocío Jurado
Belén Esteban amb el vestit lila que va lluir durant l'especial | Mediaset

Belén Esteban rep crítiques ferotges pel seu estilisme

La col·laboradora estava tan encantada amb el 'look' que va triar per a l'ocasió que també ho va mostrar a les seves xarxes socials. Tot i això, molts espectadors han considerat que li quedava molt malament, tant és així que no van dubtar a deixar multitud de missatges criticant-la.

A Twitter, sobretot, és on els seguidors de l'especial de Rocío Jurado han carregat durament contra Belén pel seu 'look' amb missatges com a «Quin horror! Li queda fatal».

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban ha rebut multitud de crítiques pel seu 'look' per a l'especial | Telecinco

Així mateix, es poden llegir altres com a «Quin horror! Sembla qualsevol cosa» o «Això, sembla qualsevol cosa menys una dona ben vestida». En aquesta mateixa línia hi ha «Déu! No hi ha miralls a Telecinco?» o «Amb aquest xalet que tens, si us plau, un mirall de cos sencer».

De la mateixa manera, altres espectadors encara han estat més contundents i crítics amb el vestidor d'Esteban. Un exemple és aquest tuit: «Però de què va disfressada? És un esperpent carnavalesc. La tia està per donar-li un tret, metafòricament parlant per descomptat».

Fins i tot hi ha hagut els que per destacar la seva mala elecció han optat per fer-ho mitjançant l'humor a través de missatges com ara aquest: «I el premi a la pitjor vestida és per... La 'Potorra'. Se li atorga el premi 'Menina' menja't el pollastre o les 'cocletes'».

Així doncs, és evident que hi va haver unanimitat respecte al fet que d'entre totes les col·laboradores Belén havia fracassat amb el seu estilisme.

De fet, així ho van reflectir molts espectadors amb més tuits: «Anava fatal amb la dinerada que guanya. Es va posar un vestit prestat de Raquel Bollo sense planxar ni res, a sobre horrorós». «L'única que anava bé era Carrasco, sense res de fúcsia i guapa».

Per a altres tant María Patiño com Gema López van encertar molt els seus 'looks'. D'una banda, la presentadora de 'Socialité' va combinar camisa blanca amb una faldilla inspirada en un mantó de Manila, en canvi, la col·laboradora de 'Sálvame' es va decantar per lluir un vestit curt ajustat de puntes i color negre.