Carmen Borrego i la seva filla Carmen Rosa

Carmen Rosa, la filla de Carmen Borrego, al·lucina: a casa seva arriben 2 milions d'euros

El clan Campos ha rebut una bona suma de diners

Carmen Rosa, la filla de Carmen Borrego, s'ha quedat atònita davant el milionari ingrés econòmic que ha rebut María Teresa Campos.

Després de molts anys de negociacions frustrades i rebaixes en el preu, la matriarca del clan Campos ha aconseguit vendre la casa familiar que tenia a Molino de la Hoz. Una mansió molt luxosa de 1.600 metres quadrats i dotada de totes les comoditats.

Es tracta d'un habitatge que aquests últims anys ha donat molts maldecaps a la veterana presentadora.

El casalici, que tants anys li ha costat vendre, li ha arribat a suposar, entre despeses, servei i costos de manteniment, uns 10.000 euros en factures. Uns costos que l'estaven enfonsament econòmicament i que, ara que ha venut la casa, han desaparegut de cop.

Primer pla de María Teresa Campos somrient
María Teresa Campos ha venut casa seva per 2,4 milions d'euros | GTRES

Ara, després de mesos de tràmits i negociacions, María Teresa podrà sanejar els comptes bancaris i afrontar els deutes que té. I és que ha venut la casa per ni més ni menys que 2,4 milions d'euros, una quantitat que ha caigut amb gran alegria dins el clan.

Tot i això, no tots els membres de la família han sortit beneficiats d'aquesta operació. I és que Carmen Rosa s'ha quedat sense casa.

Carmen Rosa es queda sense casa després de la venda del xalet de María Teresa Campos

El que per a María Teresa ha suposat una alegria, per a la seva neta, Carmen, ha sigut una desgràcia. Tal com s'havia donat a conèixer al seu moment, fa un any, la filla de Carmen Borrego es va instal·lar al xalet de la presentadora.

Juntament amb la seva parella, la jove va aprofitar que l'habitatge no es venia per a anar-hi a viure. Tots dos vivien amb María Teresa i estaven molt contents dels luxes que els oferia la mansió.

Ara, la parella ha hagut de fer les maletes i s'hauran de buscar la vida pel seu compte. Probablement acabaran llogant un pis, però de cap manera podran viure amb les comoditats que tenien a casa de l'àvia de Carmen.

Fotomuntatge de Carmen Rosa i María Teresa Campos
Arran de la venda de la mansió, Carmen Rosa s'ha quedat sense casa | LND

Desconeixem si la presentadora aprofitarà aquests diners per a repartir-los entre la seva família, però amb la imminent arribada del Nadal pot ser que sigui una opció que li ronda pel cap.

Com a mínim, Carmen Rosa sí que podria rebre un pessic d'aquesta venda tan sucosa. A diferència d'Alejandra Rubio, la neta més coneguda de María Teresa, la jove no genera gaires ingressos i necessita l'ajuda de la família.

Els 2,4 milions que ha rebut María Teresa Campos per la venda de casa seva

Segons recollia aquesta setmana 'Informalia', la firma definitiva es va produir dimarts a primera hora del matí, moment en què es van abonar al seu compte els 2,4 milions d'euros acordats.

Les dues parts ja fa temps que havien arribat a un acord, i el mes de setembre van signar el contracte d'arres per a garantir la compravenda.

Fotomuntatge de María Teresa Campos amb Carmen Borrego i Terelu de fons
María Teresa Campos espera que les seves filles es reconciliïn | GTRES

Aleshores, la presentadora ja havia rebut una bestreta de 100.000 euros, però el gran ingrés s'ha produït fa només uns dies.

Després d'haver rebut aquests diners, la matriarca del clan Campos està molt feliç i il·lusionada de començar una nova etapa de la seva vida. S'ha mudat a un pis molt luxós de 200 metres quadrats que és molt a prop del domicili de la seva filla Terelu.

Amb una preocupació menys al cap, ara el desig més gran de María Teresa és que, amb motiu del Nadal, les seves dues filles es reconciliïn.